Χαλκιδική: “Καμπάνες” από την Π.Υ. – Ασυνείδητοι παίζουν με τη φωτιά

Χαλκιδική: “Καμπάνες” από την Π.Υ. – Ασυνείδητοι παίζουν με τη φωτιά

Οι καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών που αφάνισαν ολόκληρες περιοχές της χώρας, φαίνεται πως άφησαν ασυγκίνητους ορισμένους στη Χαλκιδική, ώστε να προχωρήσουν σε ενέργειες, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης φωτιάς. Κάποιοι αδιαφόρησαν εντελώς και για τη δοκιμασία που πέρασε την περασμένη εβδομάδα η Κασσάνδρα με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Φούρκας, αγνοώντας τόσο τις απαγορεύσεις όσο τις οδηγίες των αρμοδίων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα σε μια μέρα επέβαλε κυρώσεις σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο “πόδι” της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα:

Επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για ρίψη αναμμένου τσιγάρου από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Κρυοπηγή, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας.

Επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για κάπνισμα μελισσών με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Καλάνδρα του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας.

Επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για χρήση συσκευών έψησης με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Πολύχρονο του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας.

halkidikifocus.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.