Χρήσιμα tips απο τους ειδικούς για όμορφα μαλλιά στο σπίτι

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που η αλήθεια είναι δεν περιμέναμε να τις βιώσουμε. Ο υποχρεωτικός εγκλεισμός και οι περιορισμένες μετακινήσεις σε συνδυασμό με τον φόβο και την ανασφάλεια λειτουργούν σίγουρα ανασταλτικά στην ψυχολογία. Η ψυχολογία,ναι!

Σε αυτήν οφείλεται αυτό που υποψιαστήκαμε  ότι θα γίνει άλλα όχι και από την πρώτη μέρα αναστολής της λειτουργίας μας.  Αμέτρητα τηλεφωνήματα,αμέτρητα  μηνύματα..και τώρα τι; Τι θα κάνω με την ριζά μου που ήδη φαίνεται,τι θα κάνω με τα λευκά μου;
Για κάθε γυναικά που δίνει βάση στην εξωτερική της εμφάνιση είναι απόλυτα φυσιολογικό,όπως και για εμάς άλλωστε και «μεταξύ μας» μας αρέσει πολύ!
Γι’αυτό θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να σας βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη μια γυναικά κοιτάζοντας τον καθρέφτη είναι το κομμάτι της ρίζας, είτε με την εμφάνιση των λευκών μαλλιών είτε με την έντονη αντίθεση της ρίζας με την υπόλοιπη απόχρωση.

Κάλυψη λευκών μαλλιών χωρίς βαφή: Θεραπεία με φυσικό τρόπο ή βότανα

Η πιο απλή και εύκολη λύση στο πρόβλημα χωρίς να εμπεριέχει κανένα ρίσκο αποτυχίας είναι η χρησιμοποίηση είτε κάποιας μπαντάνας είτε η εφαρμογή κάποιου σπρέι χρώματος στα εμφανή σημεία  το οποίο αφαιρείτε εύκολα στο λούσιμο. Το μειονέκτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως δεν είναι λύσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα πιο δύσκολα τώρα..Αν έχουμε πάρει την απόφαση να περάσουμε βαφή τα βασικότερα σημεία που πρέπει να προσέξουμε είναι τα εξής:

1ον Η απόχρωση που πρέπει να διαλέξουμε θα πρέπει να είναι άσο το δυνατόν πιο κοντά στην απόχρωση που έχουν τα βαμμένα μας μαλλιά. Αν αυτό δεν είναι εφικτό ας είναι ελαφρώς πιο ανοικτή,ΠΟΤΕ όμως πιο σκούρη απόχρωση. Εμείς σε λίγο καιρό  θα ξαναεπανέρθουμε στην κανονικότητα μας,τα μαλλιά σας όμως σε αυτήν την περίπτωση όχι και τόσο εύκολα…

2ον Βάφουμε αποκλειστικά και μόνο το κομμάτι της ρίζας ώστε σε περίπτωση αποτυχίας να έχουμε να διορθώσουμε ένα μικρο κομμάτι χωρίς να ταλαιπωρηθούν όλα τα μαλλιά σας ούτε η τσέπη σας αργότερα…

3ον Δίνουμε βάση στην δοσολογία και στον χρόνο παραμονής της βαφής.
Όποια βαφή και να χρησιμοποιήσετε επάνω στην συσκευασία αναγράφονται οδηγίες  για την δοσολογία της μίξης όσο  και τον  χρόνο παραμονής της βαφής. Αυτά είναι πολύ σημαντικά σημεία που πρέπει να δώσετε προσοχή για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Συμβουλές και βήματα για άψογο αποτέλεσμα

Σε κάθε περίπτωση πάντως κάλο είναι να συμβουλευτείτε τον επαγγελματία κομμωτή σας για να σας δώσει τις οποίες συμβουλές θεωρεί ώστε τα μαλλιά σας να έχουν την λιγότερη ταλαιπωρία.

Το μόνο  σίγουρο είναι πως αυτή τη περίοδο υπάρχει περισσότερος χρόνος τον οποίο είναι ιδανική ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε χαρίζοντας στα μαλλιά σας την περιποίηση που στερούνται  το προηγούμενο διάστημα. Χρησιμοποιήστε μάσκες, έλαια,leave in και θεραπείες που  είτε έχετε, είτε μπορείτε να προμηθευτείτε και το κυριότερο αφήστε τα μαλλιά σας να ξεκουραστούν.

Τέλος είναι ιδανική περίοδος να ψάξετε στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο, να διαλέξετε ποιες από τις νέες τάσεις σας αρέσει για τα μαλλιά σας εν όψη καλοκαιριού και εμείς θα είμαστε εδώ με πολύ χαρα, εξειδίκευση και τεχνογνωσία να τις κάνουμε δικές σας!

Η ομάδα του κομμωτηρίου HAIR VASILIS KAGIAS σας εύχεται κάλο Πάσχα με υγειά και σύντομα να ξαναβρεθούμε ΟΛΟΙ μαζί!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.