Χρυσά και χάλκινα τα κορίτσια του danaos team

ΧΡΥΣΗ Η ΑΡΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΚΙΝΗ Η ΡΑΜΠΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ
Ο σύλλογος Ωραιοκάστρου danaos team taekwondo με τον προπονητή των διακρίσεων, Εφραιμίδη Παντελή, διαπρέπει για ακόμη μία φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 2-3 Μαίου 2015 με μεγάλες επιτυχίες.
Σ’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση της Ελληνικής ομοσπονδίας Ταεκβοντό με συμμετοχή 530 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα οι αθλητές μας Αρσλάνογλου Μαρία, Νικολάου Αριστείδης, Ραμπίδου Ελένη και Τοπουζλή Βάγια αγωνίσθηκαν και κατάφεραν να κερδίσουν 2 μετάλλια.
Η αθλήτρια μας Αρσλανογλου Μαρία, μετά από 5 αγώνες κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Νεανίδων -55kg η οποία της δίνει το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στην Λετονία με τα χρώματα τις εθνικής Ελλάδος. Πέρα από την συμμετοχή στην Εθνική ομάδα η αθλήτρια μας κέρδισε την πολύ σημαντική μοριοδότηση στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε και η Ραμπίδου Ελένη μετά από τρείς αγώνες στην κατηγορία των +68kg καθώς επίσης και την μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Επίσης μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν και οι δυο άλλοι αθλητές του συλλόγου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους!
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.