Χρυσοχοΐδης: Δεν θα ανεχθούμε ανεύθυνους πολίτες – Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα ανεχθούμε ανεύθυνους πολίτες
Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς και προειδοποιήσεις για αυστηρότητα σε όσους εξακολουθούν να αγνοούν τις προειδοποιήσεις των λοιμοξιωλόγων απηύθυνε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης.

«Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται. Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό, όσοι σέβονται τον εαυτό τους και νοιάζονται για τον συμπολίτη τους και αγαπάνε την πόλη φοράνε μάσκα. Με την ευθύνη των πολιτών της μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό τον αόρατο εχθρό. Η πόλη έχει αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς. Δεν έχουμε καμία διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας αλλά δεν θα ανεχθούμε τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους πολίτες που λειτουργούν αγνοώντας τους επιδημιολόγους και τους λοιμωξιολόγους. Οι άντρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στις επάλξεις για ασφάλεια και στον αγώνα κατά της πανδημίας» είπε.

Ο υπουργός παρουσίασε επίσης τη νέα υπηρεσία «ΔΡΑΣΗ» μία δίκυκλη ταχεία ομάδα επέμβασης καταστολής της εγκληματικότητας. «Έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν σε οποιοδήποτε σημείο και να «αλωνίσουν» στην πόλη. Η ομάδα αυτή θα προσθέσει αξία στην ασφάλεια της Θεσσαλονίκης» είπε εκφράζοντας ικανοποίηση για το έργο της Αστυνομίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.