Χωρίς προβλήματα το πρώτο κουδούνιστα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου

Χωρίς προβλήματα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου

Επιστροφή στα θρανία από σήμερα για τους μαθητές και το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου χτύπησε χωρίς προβλήματα.

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα κι είναι στο χέρι όλων μας να την κάνουμε δημιουργική, λειτουργική και -γιατί όχι-  όσο το δυνατόν πιο συναρπαστική.  Όπως κάθε νέα αρχή, έτσι και το ξεκίνημα ενός νέου σχολικού έτους  συνδέεται με νέους στόχους και νέες προσδοκίες.  Είναι πάνω στη νέα αυτή αφετηρία που χτίζετε τα θεμέλια για την εκπλήρωση των ονείρων σας, που χαράζετε τη δική σας ξεχωριστή πορεία. Να μην σας σταματήσει καμία δυσκολία. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Στοχεύστε ψηλά. Βουτήξτε με πάθος σε ό,τι θεωρείτε ακατόρθωτο. Με πίστη στον εαυτό σας και σκληρή δουλειά, είστε ικανοί να πετύχετε όλα όσα θέλετε», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του προς τη μαθητική κοινότητα με την ευκαιρία της έναρξης του νέου διδακτικού έτους ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Ο κ. Τσακίρης βρέθηκε το πρωί σε σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, για να συμμετάσχει στις τελετές αγιασμών. Απευθυνόμενος προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τόνισε ότι η πόρτα του δημαρχείου είναι πάντοτε ανοιχτή, καθώς τα θέματα της παιδείας και της σχολικής στέγης βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας για τη δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.