Χωρίς στολισμό και διαφήμιση θα υποδεχθεί το Ωραιόκαστρο την συναυλία των Stavento

Χωρίς στολισμό και διαφήμιση θα υποδεχθεί το Ωραιόκαστρο την συναυλία των Stavento

Μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση Αγγέλων Έλευσης και Λευκής Νύχτας Ωραιοκάστρου στην οποία θα δοθεί η μεγάλη και κοστοβόρα συναυλία των Stavento και δεν έχουμε δει ούτε ένα φωτάκι Χριστουγεννιάτικο πουθενά αλλά το σημαντικότερο που δεν είδαμε είναι διαφημιστικές αφίσες.

Το μόνο που έχει γίνει έντονα αντιληπτό είναι η αλλαγή κλίματος ως προς την συνεργασία των συνδιοργανωτών. Και έγινε αντιληπτό απο κινήσεις που προφανώς κάποιοι ήθελαν να γίνει αντιληπτό.

Στις 15.11 είχαμε δηλώσεις και απο τους δυο διοργανωτές που μας ενημέρωσαν για το τι θα γίνει στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2019 και για το μεγάλο όνομα που θα τραγουδήσει σε αυτήν την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της αγοράς.

Στις δηλώσεις εκείνες αδιάβαστος πιάστηκε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού ως προς το που γινόντουσαν παλαιότερα οι εκδηλώσεις απο πλευράς δήμου (δήλωσε οτι γινόντουσαν στο κέντρο της αγοράς,ενω η πραγματικότητα είναι οτι γινόντουσαν στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο) και οτι η σημερινή διοίκηση επαναφέρει τις εκδηλώσεις στο κέντρο του Ωραιοκάστρου προς όφελος της τοπικής αγοράς.  Απο την άλλη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου δήλωσε οτι η αλλαγή της τοποθεσίας των εκδηλώσεων ήταν πάγιο αίτημα χρόνων του συλλόγου. Δείτε αναλυτικά εδώ

Ένα δελτίο τύπου κοινοποιήθηκε μετά την συνέντευξη μας απο το γραφείο τύπου του δήμου έπειτα απο τέσσερις ημέρες,στις 19.11 το οποίο αναφέρει το πρόγραμμα.

Λίγες μέρες αργότερα,στις 22.11, βλέπουμε εκδήλωση να έχει στηθεί μέσα στο facebook απο τον Ε.Σ.Ω και να προσκαλεί μέλη ώστε να κοινοποιηθεί και να μαθευτεί με σκοπό την προσέλευση κόσμου και εντός συνόρων Ωραιοκάστρου. Διοργανωτές,αναφέρει,Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και Εκκρεμεί 1 συνδιοργανωτής [?] το προφίλ του δήμου Ωραιοκάστρου.

Μέχρι στιγμής δήλωσαν οτι Θα πάνε 147 · Ενδιαφέρονται 218

 

Στις 25.11 έρχεται νέα ειδοποίηση για την ίδια εκδήλωση μέσα στο facebook,με διοργανωτή τον Δήμο Ωραιοκάστρου αυτήν την φορά χωρίς κανέναν συνδιοργανωτή,.
Μέχρι στιγμής σε αυτήν την εκδήλωση δήλωσαν οτι θα Θα πάνε 39 · Ενδιαφέρονται 30

Κακή ή μη υπάρχουσα συνεννόηση…..;

Ακολουθεί εχθές,27.11 η συνέντευξη του αντιδημάρχου πολιτισμού σε τηλεοπτικό κανάλι να μιλάει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ωραιοκάστρου που ετοιμάζονται σε συνεργασία δήμου με τον εμπορικό κόσμο,όπως αναφέρει!!!! Δυο φορές,καταλάθος,αναφέρθηκε στον Ε.Σ.Ω.

Έπειτα η πρόεδρος του τοπικού ενημερώνει οτι θα δώσει συνέντευξη σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι για τις εκδηλώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου,σκέτα!

Μετά απο αυτά βγάζουμε το ερωτηματικό και λέμε,κακή ή μη υπάρχουσα συνεννόηση των συνδιοργανωτών.

Και απο διαφημιστικής  πλευράς αυτά και τέλος !

Καμία αφίσα,κανένα πανό,κανένα πρόγραμμα,καμία άλλη ενημέρωση,καμία άλλη επικοινωνία ούτε σε τοπικό επίπεδο  της τόσο μεγάλης και δαπανηρής εκδήλωσης.

Στα μαύρα σκοτάδια γενικά αυτή η Λευκή Νύχτα….Με ένα Ωραιόκαστρο αστόλιστο και μη φωταγωγημένο μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση. Με ποσό 20.000 ευρώ να προορίζεται για τον στολισμό του δήμου,όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου μέσα σε δημοτικό συμβούλιο.

Μια ενημέρωση,ένας στολισμός και μια συνδιοργάνωση στο απόλυτο σκοτάδι…..

Ελπίζουμε να αλλάξουν έστω την τελευταία στιγμή τα δεδομένα και να μην πάει στον βρόντο όλη η εκδήλωση και τα χρήματα που θα δαπανηθούν για αυτήν.

Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στην… καρδιά της αγοράς του Ωραιοκάστρου – Οι «Stavento» θα είναι εκεί!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.