Χώρο για να περιοριστεί το πρόβλημα των αδέσποτων ζητάει ο Φιλοζωικός σύλλογος

ΣκυλοςΕπιστολή στον δήμο Ωραιοκάστρου έστειλε πριν από λίγες μέρες ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου με την οποία ζητά από την δημοτική αρχή να επιλήφθει παραχωρώντας χώρο στον σύλλογο ωστέ να γίνουν οι απαραίτητες στειρώσεις σε αδέσποτα. Δείτε ολόκληρη την επιστολή

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ωραιόκαστρο 11/6/213

Α.Π: 11

ΠΡΟΣ: Δήμο Ωραιοκάστρου.

ΘΕΜΑ: Προτάσεις του ΦΖΩ προς τον Δήμο Ωραιοκάστρου

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τα μέλη μας σχετικά με την συνεδρίαση της επιτροπής για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου και τις αποφάσεις που ελήφθησαν σας παραθέτουμε τα κάτωθι :

– Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει ο Δήμος στο θέμα των στειρώσεων από κτηνιάτρους εθελοντές τόσο Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς οι οποίοι και δη οι αλλοδαποί παρέχουν και το ιατροφαρμακευτικό υλικό συνεπώς η οικονομική επιβάρυνση του Δήμου θα είναι ελάχιστη αν όχι ανύπαρκτη . Το θέμα αυτό επείγει δεδομένου αν δεν προχωρήσουμε άμεσα θα έχουμε και την έλευση νέας γενιάς αδέσποτων τα οποία θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα .

– Το θέμα που πρέπει άμεσα να λυθεί είναι ο χώρος στον οποίο θα γίνονται οι στειρώσεις .Σας ενημερώνουμε ότι και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον χώρο αλλά πιστεύουμε ότι και εσείς θα πράξετε τα δέοντα δεδομένου ότι αυτό είναι προς το παρόν και το μόνο πραγματικό θέμα που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να έρθουν οι εθελοντές κτηνίατροι για τις στειρώσεις .

– Σας ενημερώνουμε ότι από την στιγμή που θα βρεθεί ο χώρος και οι κτηνίατροι θα έρθουν εμείς με κάθε τρόπο θα συνδράμουμε στο έργο των στειρώσεων και δη στην περισυλλογή των ζώων με ομάδες εθελοντών που θα υπάρξουν προς τούτο .

– Επίσης σας ενημερώνουμε ότι για κάθε θέμα που εμπίπτει στις αρμοδιότητές μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια σας .

Ευελπιστούμε τέλος αυτό το θέμα και δη των ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ να υλοποιηθεί ΑΜΕΣΑ διότι οι δημότες μας έχουν πραγματικά προβλήματα με το θέμα των αδέσποτων ζώων.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Γιάννης Παπαγρηγορίου Μάρθα Κοντεποζίδου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.