Χ. Αλίρη: Στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα ότι θέλουμε μια Ελλάδα με φιλοδοξίες και κεντρικό ρόλο

Χ. Αλίρη: Στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα ότι θέλουμε μια Ελλάδα με φιλοδοξίες και κεντρικό ρόλο

Για τις κρίσιμες εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο και νέες ανάγκες για τη δημιουργία μιας «άλλης Ελλάδας» μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χριστίνα Αλίρη, συμμετέχοντας  στην εκδήλωση με τίτλο «Η άλλη Ελλάδα, η άλλη Ευρώπη, η άλλη Θεσσαλία», που διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας ο Θωμάς Παπαλιάγκας, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ.

Στην τοποθέτησή της η υποψήφια ευρωβουλευτής Χριστίνα Αλίρη αναφερόμενη στο θέμα της εκδήλωσης τόνισε ότι η αναζήτηση μιας άλλης Ευρώπης, μιας άλλης Ελλάδας και άλλης Θεσσαλίας σημαίνει ότι η υπαρκτή Ευρώπη, η υπαρκτή Ελλάδα και η υπαρκτή Θεσσαλία δεν μας ικανοποιούν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αυτό “σημαίνει ότι αναζητούμε κάτι άλλο, διαφορετικό, καλύτερο”.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι έχει οδηγήσει σε “μια μοναδική και στα ελληνικά χρονικά ολιγαρχική διάρθρωση της οικονομίας, έναν ασφυκτικό έλεγχο της ενημέρωσης, μια πρωτόγνωρη από την Μεταπολίτευση και εδώ υποβάθμιση του κράτους δικαίου και των θεσμών, μια όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και έναν επίσης πρωτόγνωρο αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας”.

Στη συνέχεια η υποψήφια ευρωβουλευτής Χριστίνα Αλίρη παρουσίασε τους άξονες μιας “άλλης” Ελλάδας.  “Άλλη Ελλάδα σημαίνει: δημογραφική πολιτική, ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, σημαίνει ένα μίνιμουμ κοινωνικής δικαιοσύνης, επένδυση στις υποδομές και μια χώρα με φιλοδοξίες και κεντρικό ρόλο” ενώ συμπλήρωσε ότι “το ΠΑ.ΣΟ.Κ πάντα αυτήν την Ελλάδα πρότεινε στους Έλληνες”.

Χριστίνα Αλίρη – Μια ισχυρή γυναίκα απο το Ωραιόκαστρο υπ. στις Ευρωεκλογές – Δηλώσεις της

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.