Χ. Γιαννούλης “Εκτός πραγματικότητας και προκλητικός ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ”

Χ. Γιαννούλης “Εκτός πραγματικότητας και προκλητικός ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ”

 «Σύμφωνα με τον ανεκδιήγητο Πρόεδρο του ΟΑΣΘ «είναι κάποιες ώρες που παρουσιάζεται συνωστισμός σε κάποιες γραμμές, αλλά ποτέ και σε κανένα λεωφορείο δεν ξεπερνάμε το 85% πληρότητας. Ήδη από τους 80- 90 επιβάτες η εικόνα εντός του οχήματος δείχνει ότι βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλον, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι».

Προφανώς ο κύριος Σκόδρας αγνοεί παντελώς την πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη. Προφανώς δεν βίωσε τον αδιανόητο συνωστισμό σχεδόν σε όλες τις γραμμές τις ώρες αιχμής και όχι μόνο.

Αγνοεί ότι οδηγοί αναγκάζονται να προσπερνούν στάσεις ή να σταματούν τα οχήματα 50 μέτρα μετά τη στάση για να γίνει μόνο αποβίβαση και όχι επιβίβαση.

Όσο η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ περιορίζεται σε ευχολόγια και ενημερωτικές καμπάνιες,  τόσο το επιβατικό κοινό θα βιώνει τη θλιβερή «κανονικότητα»  στα λεωφορεία του οργανισμού».

 

Χρήστος Γιαννούλης
Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.