Χ. Γιαννούλης Το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης δικαιούται σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες

Χ. Γιαννούλης Το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης δικαιούται σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες

Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη επισκέφθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης,  ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών Χρήστος Γιαννούλης.

Ενημερώθηκε αναλυτικά από στελέχη, συνδικαλιστές και εργαζόμενους, για τα προβλήματα του ΟΑΣΘ αλλά και το σημαντικό έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι προκειμένου να ανταποκριθεί ο οργανισμός στις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Η άμεση πρόσληψη οδηγών και τεχνικών προβάλλει ως επιτακτική ανάγκη προκειμένου να ενισχυθεί ο αριθμός των λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια και σήμερα δεν ξεπερνούν τα 280.

Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης του ΟΑΣΘ, που καθυστερεί με ευθύνη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Να ολοκληρωθεί επιτέλους ο διαγωνισμός για την προμήθεια σύγχρονων λεωφορείων, να προχωρήσουν οι μελέτες για την αναδιάρθρωση των γραμμών αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των αμαξοστασίων για να μπορούν να υποδεχθούν ηλεκτρικά  λεωφορεία. Να υπάρξει διασύνδεση με όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς.

Δήλωση τουβουλευτή Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτή τομεάρχη Μεταφορών Χρήστου Γιαννούλη από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τις δημόσιες μεταφορές, στηρίζει τον ΟΑΣΘ, στηρίζει το αίτημα για προσλήψεις,  την προμήθεια νέων λεωφορείων, τη διασύνδεση όλων των μέσων σταθερής τροχιάς. Παλεύουμε για διαφάνεια, δικαιοσύνη, μεταρρύθμιση για το καλό των πολιτών. Παλεύουμε για έναν ΟΑΣΘ που μας αξίζει και θα το καταφέρουμε».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.