Ωραιόκαστρο:καθαριότητα “όσα βλέπει η πεθερά”

Συνέχεια καταγγελίας αναγνωστών στο oraiokastro24 για την περιοχή “Αλώνια”

Συνέχεια της καταγγελίας πολιτών στο oraiokastro24  ως προς την καθαριότητα με κύριο θέμα “οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν”,διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Μια ημέρα πέρασε απο την συγκεκριμένη ανάρτηση και οι αρμόδιοι έσπευσαν να στείλουν το προσωπικό να επιληφθεί του θέματος.

Αναθάρρησαν οι πολίτες και σκέφτηκαν οτι κάτι άρχισε να  λειτουργεί καλύτερα.

Άμεσα διαψεύστηκαν όμως. Μια πιο εστιασμένη ματιά τους απέδειξε οτι ο καθαρισμός στην συγκεκριμένη περιοχή ήταν αυτό που λέμε “όσα βλέπει η πεθερά”,δηλαδή τα πάνω – πάνω.

Διαβάστε το κείμενο της καταγγελίας μαζί με το φωτογραφικό υλικό που στάλθηκε στο  oraiokastro24  :

Σήμερα Τετάρτη 4/9, πέρασε επιτέλους συνεργείο καθαριότητος από την οδό Αφροδίτης και καθάρισε, άδειασε τον κάδο, μετά από μια εβδομάδα. (ίσως να έπαιξε ρόλο το χθεσινό άρθρο που αναρτήσατε) 
Άφησε όμως στην ίδια ελεεινή κατάσταση το πάρκο …από την μέση και κάτω. Στον δρόμο που διασχίζει τ’  Αλώνια, στα μαρμάρινα παγκάκια και στο κάτω κομμάτι του πάρκου, οι σημερινές εικόνες μιλούν από μόνες τους! 
Αλήθεια, ποιος ελέγχει τους συμβασιούχους υπαλλήλους καθαριότητος αν κάνουν σωστά την δουλειά τους ή απλά περιμένουν να περάσει το εξάμηνο, οκτάμηνο τους και να φύγουν;;;
Επανειλημμένως έχω δει υπαλλήλους καθαριότητος να κάνουν διάλειμμα στο παρκάκι ανάμεσα στις οδούς Νέστου και Φιλελλήνων περισσότερο από μισή ώρα . Κάνω συγκεκριμένη διαδρομή κάθε μέρα και για αυτό περνάω από εκεί. 
Κύριοι που αναλάβατε τώρα τοπικοί άρχοντες, ασχοληθείτε με τις καθημερινές ανάγκες του τόπου σας ουσιαστικά! 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.