Ωραιόκαστρο:Συναυλία με τα έργα του Μενέλαου Πειστικού

Δ. Ωραιοκάστρου – Συναυλία με τα έργα του Μενέλαου Πειστικού

 

Ο δήμος Ωραιοκάστρου, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Ωδείο Φίλων Μουσικής διοργανώνουν μια μοναδική συναυλία με έργα του Μενέλαου Πειστικού.

Ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης, που κατάγεται από το Ωραιόκαστρο, τον περασμένο Δεκέμβριο, κέρδισε το 2ο Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σύνθεσης για σόλο πιάνο «4th Opus Dissonus Composition Competition» στη Βραζιλία για το κομμάτι του «On the Vision and the Riddle», ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 κέρδισε το 3ο Βραβείο και το 1ο Βραβείο Κοινού στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σύνθεσης για κουαρτέτο εγχόρδων «7th MolinariString Quartet Composition Competition» στον Καναδά, το οποίο διοργανώνουν οι Molinari String Quartet -ένα από τα καλύτερα κουαρτέτα εγχόρδων στον κόσμο σήμερα- για το έργο του «For Sun’s Light».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού μεγάρου «Παύλος Μελά», στο Παλαιόκαστρο.

 

Μαζί με τον Μενέλαο Πειστικό, στη συναυλία θα συμμετέχουν:

Στο τσέλο η Δέσποινα Χαριτοπούλου

Στο βιολί  η Στεφανία Χασάπη

Στο σαξόφωνο ο Θανάσης Διαμαντίδης

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.