Ωραιόκαστρο:Τέλος στην παράνομη χωματερή απέναντι από τον Δημοτικό Λαχανόκηπο

Τέλος στην παράνομη χωματερή απέναντι από τον Δημοτικό Λαχανόκηπο

Να κλείσει οριστικά την πληγή των παράνομων χωματερών στο Δήμο Ωραιοκάστρου είναι αποφασισμένος ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης. Σήμερα ολοκληρώθηκε πλήρως ο καθαρισμός του οικοπέδου που βρίσκεται απέναντι από τον Δημοτικό Λαχανόκηπο και παρανόμως είχε μετατραπεί σε χωματερή το προηγούμενο διάστημα.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιο Πανιώρη, βρέθηκε στο οικόπεδο που μισθώνεται από την ΔΗΚΕΩ και επανέλαβε τη βούληση της δημοτικής αρχής να καθαριστούν όλες οι παράνομες χωματερές.

“Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε οριστικό τέλος στις χωματερές που δημιουργήθηκαν παράνομα στο Δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα υπάρχει πλέον καμία ανοχή ειδικά σε τέτοιου είδους φαινόμενα που δημιουργούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η καθαριότητα είναι προτεραιότητα και βασικό μας μέλημα. Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να καθαρίζουμε κάθε χώρο που μετατράπηκε σε χωματερή”, τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

 

“Σχεδόν επί τρεις μήνες απομακρύναμε κλαδιά, ογκώδη αντικείμενα και κάθε λογής απορρίμματα από το οικόπεδο. Δουλέψαμε συστηματικά και συντονισμένα. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να παραδώσω το χώρο καθαρό. Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό που έχουμε κάνει, για να βάλουμε επιτέλους τέλος στις παράνομες χωματερές στο Δήμο μας”, ανέφερε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, παρέλαβε το οικόπεδο καθαρό και, όπως είπε, θα περιφραχτεί, προκειμένου να διατηρηθεί καθαρό και να αξιοποιηθεί.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.