Ωραιόκαστρο : Έναρξη υποβολής αιτήσεων για Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς

ΔΟΠΠΑΩ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων εισαγωγής παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς

O Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) ανακοινώνει ότι θα δέχεται αιτήσεις εισαγωγής παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2023-2024, από την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς έχουν:

• βρέφη από 6 μηνών έως 2,5 ετών και

• νήπια από 2,5 ετών έως την εγγραφή στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει ενταχθεί στη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, οπότε δεν δύναται να εγγράψει στους Παιδικούς Σταθμούς του παιδιά που είναι γεννημένα το 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να παραλάβουν Έντυπα Αιτήσεων Εισαγωγής:

α) από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου→ Νομικά πρόσωπα → Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. → Ανακοινώσεις (www.oraiokastro.gr)

β) από τα Γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., κτίριο «Παύλος Μελάς», Παλαιόκαστρο

γ) από τους κατά τόπους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. καθημερινά με ωράριο 08.00 – 14.00.

Η κατάθεση των αιτήσεων μαζί με τα δικαιολογητικά θα γίνεται:

α) Στα Γραφεία Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., στη διεύθυνση Μακεδονικού Αγώνα & Καραϊσκάκη (γωνία) κτίριο «Παύλος Μελάς», Παλαιόκαστρο

β) στο email του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. [email protected]

γ) Ταχυδρομικά (συστημένο) όπου θα εσωκλείονται τα δικαιολογητικά με τα έντυπα της αίτησης, στη διεύθυνση: Μακεδονικού Αγώνα & Καραϊσκάκη (γωνία) κτίριο «Παύλος Μελάς» Τ.Κ. 57013, Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ( υπόψη Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.).

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε δυσκολία μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας στα τηλέφωνα: 2310690712 και  2310694566.

Διευκρινίζεται πως οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ στη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» είναι ανεξάρτητες και θα υπάρξει νέα ενημέρωση (www.eetaa.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να αντλήσουν-συμπληρώσουν τα απαραίτητα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (https://oraiokastro.gr/doppao-enarxi-ypovolis-aitiseon-eisagogis-paidion-stous-vrefonipiakous-kai-paidikous-stathmous/).

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.