Ωραιόκαστρο: Έρευνα για τη βελτίωση των παιδικών σταθμών του ΔΟΠΠΑΩ

Δ. Ωραιοκάστρου: Έρευνα για τη βελτίωση των παιδικών σταθμών του ΔΟΠΠΑΩ

Με το σύνθημα «Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι» η Διοίκηση του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ) πραγματοποίησε έρευνα, με σκοπό τη βελτίωση των δομών και των υπηρεσιών που παρέχονται στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού.
Ειδικότερα, ερωτηματολόγια με δομημένες ερωτήσεις απεστάλησαν ηλεκτρονικά στους γονείς και στο προσωπικό του ΔΟΠΠΑΩ, προκειμένου να απαντηθούν και στη συνέχεια τα αποτελέσματα να αξιολογηθούν για τη βελτίωση των παιδικών σταθμών.
 Από την έρευνα προκύπτει ότι οι γονείς σε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό, περίπου 88%, δηλώνουν πολύ έως αρκετά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχονται στις δομές. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις των γονέων σχετικά με τους τομείς στους οποίους θεωρούν ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα για να γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις. Ένα ποσοστό 38,7% πιστεύει ότι θα πρέπει τεθούν σε προτεραιότητα οι παρεμβάσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των παιδικών σταθμών.
 «Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση και τα στελέχη του ΔΟΠΠΑΩ έγινε με σκοπό τη βελτίωση των δομών του Οργανισμού. Θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι οι γονείς των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας ήταν αρκετά έως πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχονται στους παιδικούς σταθμούς. Όσον αφορά στις προτεραιότητες έχουμε δρομολογήσει παρεμβάσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούν εργασίες για να βελτιωθούν ακόμη περισσότεροι οι κτιριακές εγκαταστάσεις», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
 «Η αξιολόγηση των δομών μας και ο εντοπισμός των δυνατών σημείων, όσο και των πιθανών αδυναμιών μας αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την άρτια και ορθή λειτουργία του Οργανισμού μας. Οι απαντήσεις που έδωσαν οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς μας σταθμούς, αλλά και οι εργαζόμενοι του ΔΟΠΠΑΩ, θα μας δώσουν την δυνατότητα να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται από εμάς τους ίδιους χωρίς κόστος. Την ίδια δράση είχαμε πραγματοποιήσει στο παρελθόν και θα την υλοποιούμε στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, ώστε μέσα από τις απαντήσεις που θα δίνουν οι γονείς στα ερωτήματα να βελτιωνόμαστε διαρκώς», επισήμανε ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΔΟΠΠΑΩ ***** **★** ***** παιδικός σταθμός είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, στοπρόγραμμα του, εδραστηριότητες, χειροτεχνίες... ...λυπάμαι τελείωσε ταξίδι Ωραιόκαστρο ήταυ υπέροχα!! Εμπιστεύτηκα παιδί μου άλλη περιοχή δεν μετάνιωσα!!! μας λείψετε ειλικρινά .... Στέλνω την κόρη μου από Εύσσμο χρουιά και ξαναέστελνα 3n... θα Καθημερινή επικοινωνία και ευημέρωση. Πάντα με εργασία καΙ ένα χαμόγελο πόρτα. Ta κορίτσια είναι καλύτερες δασκάλες. Περάσαμε καταπληκτικά μπορούσαμε μέναμε και του χρόνου. Βοηθήστε μας va γίνουμε καλύτεροι 2021-2022 Έρευνα για τη μέτρηση ικανοποίησης της ποιότητας υπηρεσιών που παρέχεται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ωραιοκάστρου."
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.