Ωραιόκαστρο: Έφτιαξαν τα πεζοδρόμια έξω απο νηπιαγωγείο και άφησαν τα μπάζα εκεί !

Ωραιόκαστρο: Έφτιαξαν τα πεζοδρόμια έξω απο νηπιαγωγείο και άφησαν τα μπάζα εκεί

Εδώ και δυο μήνες περίπου ο Δήμος Ωραιοκάστρου έφτιαξε τα πεζοδρόμια έξω από το 3ο Νηπιαγωγείο που βρίσκετε στη συμβολή των οδών Σολωμού και Εξαδακτύλου.
Έκαναν καλή δουλειά, αλλάξαν όλες τις πλάκες και έφτιαξαν  ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν υπήρχαν και ήταν κάτι που χρειαζόταν γιατί τα πεζοδρόμια ήταν σε κακή κατάσταση. Ως εδώ όλα καλά και μπράβο στο Δήμο.
 Μόνο που όλα τα μπάζα από τις παλιές πλάκες και τα κράσπεδα που ξήλωσαν τα αφήσαν στο οικόπεδο ακριβώς δίπλα από το νηπιαγωγείο.
Εδώ και δυο μήνες τα μπάζα σταθερά εκεί, κανένας δεν τα μάζεψε!
Οι σωστές πράξεις είναι οι ολοκληρωμένες πράξεις!
Και εδώ έχουμε ένα σωστό έργο κατά το ήμισυ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το υπόλοιπο ήμισυ καλύπτει το άλλο καθώς τα μπάζα είναι ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα στο δήμο Ωραιοκάστρου που ξεφυτρώνουν πολύ συχνά χωματερές κτλ και ο δήμος οφείλει να τις αποτρέψει, πόσο δε να μην τις δημιουργεί!!!
Ο ίδιος ο δήμος σε πρόσφατο δελτίο τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:
Στόχο έχουμε να βάλουμε τέλος στις παράνομες χωματερές που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε αυτές τις ”πληγές”, καθώς δημιουργούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις….
Απο την άλλη το σημείο που βρίσκεται το εν λόγω νηπιαγωγείο είναι απέναντι απο δασική περιοχή και τώρα που τα φίδια ξύπνησαν τα μπάζα είναι η πρώτη επιλογή για να κρυφτούν.
Δε θα θέλαμε να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να ανοίξει το νηπιαγωγείο και τα μπάζα να βρίσκονται ακόμη εκεί μαζί με όλους τους κινδύνους που κρύβουν…..
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.