Ωραιόκαστρο ΑΝ.Α.Σ.Α. : Η διοίκηση Τσακίρη χαρίζει λεφτά σε ημετέρους

Ωραιόκαστρο ΑΝ.Α.Σ.Α. : Η διοίκηση Τσακίρη χαρίζει λεφτά σε ημετέρους

18η τακτική συνεδρίαση ΔΣ Ωραιοκάστρου δια περιφοράς ή πως εννοεί την «πολιτική συνεργασία» η διοίκηση Τσακίρη».

Η διοίκηση Τσακίρη συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την πανδημία και από τα Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη ,περάνει  επιλέγοντας για τις «εξυπηρετήσεις» στα Δημοτικά Συμβούλια δια περιφοράς. Ώστε να μην ακούγεται καμία φωνή και να μην γίνεται  κανένας έλεγχος από την αντιπολίτευση.

Γνωστή η περίπτωση όπου συγγενής εκλεγμένου Δημοτικού συμβούλου , ένα από τα «πολιτικά δεκανίκια» της διοίκησης Τσακίρη, εκμεταλλεύεται επί πολλά χρόνια μετά από άκυρο δημόσιο διαγωνισμό ακίνητο στον Δήμο μας . Και ενώ δεν πλήρωνε  εδώ και χρόνια (7-8) κανένα μίσθωμα, μετά την ανάδειξη του θέματος αναγκάστηκε η διοίκηση Τσακίρη το 2020 να εκδώσει βεβαιωτικούς καταλόγους οφειλής με ελάχιστο κατά την κρίση της  αντίτιμο αποζημίωσης χρήσης και δεσμεύτηκε στην δικαστική διεκδίκηση των οφειλόμενων δια στόματος αντιδημάρχου οικονομικών, αλλά και στην έξωση από το ακίνητο.

Στην συνέχεια με σκοπό να έχει στο πλευρό της η διοίκηση τον σύμβουλο και να ψηφίζει «κατά συνείδηση», κάνει δεκτό το αίτημα του συζύγου να μειωθεί στο ήμισυ το οφειλόμενο ποσό και έτσι να απαλλαγεί από την καταβολή του ποσού κατά 6.600 €.
Λεφτά δεν υπάρχουν για τους απολυμένους των κοινωνικών δομών και την συντήρηση τους, όπως πρόσφατα είχε δηλώσει ο αντιδήμαρχος οικονομικών αλλά λεφτά «χαρίζονται» σε ημετέρους.

Τέτοιου είδους και με αυτό το τρόπο συνάπτονται οι «πολιτικές συνεργασίες» του Δημάρχου, «δούναι και λαβείν». Περιμένοντας τους επόμενους «άδολους καλοθελητές» συνεργάτες υποστηρικτές της διοίκησης «για το καλό του τόπου». Κύριε Δήμαρχε και «πολιτικάδεκανίκια», μπορεί κανείς να κοροϊδεύει πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ αλλά ποτέ όλους για πάντα. Οι δημότες του Δήμου  Ωραιοκάστρου έχουν πλέον αντιληφθεί την αλαζονεία σας και δε τρώνε κουτόχορτο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.