Ωραιόκαστρο: Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων εγγραφής για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

ΔΟΠΠΑΩ: Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων εγγραφής για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2022-2023

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως το Δημοτικό Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) ενημερώνει ότι θα δέχεται αιτήσεις εισαγωγής παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του για το σχολικό έτος 2022-2023, από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 έως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δούν αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου:
https://oraiokastro.gr/doppao-aitiseis-engrafis-gia-tous…/


 

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων εγγραφής με συνδρομή στον Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου για το σχολικό έτος 2022-2023
Από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) ανακοινώνεται πως από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν αίτηση εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών τους στον παιδικό σταθμό της ΔΗ.Κ.Ε.Ω «Μυγδονάκια» στη Λητή για τη σχολική χρονιά 2022-2023.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δούν αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου:
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.