Ωραιόκαστρο: Δεσμεύσεις για άμεση ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε ο δήμαρχος

Ωραιόκαστρο: Δεσμεύσεις για άμεση ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε ο δήμαρχος

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Αντώνης Τζιτζής.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσακίρης εξέθεσε αναλυτικά στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου και επισήμανε πως πρέπει να γίνουν ενέργειες για την άμεση επίλυσή τους, ώστε οι πολίτες να νιώθουν και να είναι ασφαλείς.

Εκ μέρους των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε δέσμευση για την άμεση ενίσχυση του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου.

Επίσης, συμφωνήθηκε να επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις δημοτικού κτιρίου ενόψει της προοπτικής εγκατάστασης εκεί μάχιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., αίτημα που ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατέθεσε και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.