Ωραιόκαστρο: Διαψεύδει ο δήμαρχος την πρόεδρο τοπικού για οτι αφορά την υγεία του 

Ωραιόκαστρο: Διαψεύδει ο δήμαρχος την πρόεδρο τοπικού για οτι αφορά την υγεία του

Στο χθεσινό τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου από την πρόεδρο  του τοπικού συμβουλίου ανακοινώθηκε ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό, δείτε αναλυτικά εδώ.
Ήταν η μόνη διαφορετική ενημέρωση που υπήρξε μέχρι εχθές καθώς οι μέχρι τώρα επίσημες ανακοινώσεις απο τον δήμο ανέφεραν οτι ο δήμαρχος βρίσκεται στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία, δείτε σχετικά εδώ.

Έπειτα απο την χθεσινή ενημέρωση της προέδρου ο δήμος Ωραιοκάστρου προχώρησε σε ανακοίνωση σήμερα το πρωί η οποία διαψεύδει την πρόεδρο και ουσιαστικά την κατηγορεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ο δήμαρχος νοσηλεύεται με πνευμονία, είναι αρνητικός στο τεστ κορονοϊού και αναμένεται λάβει εξιτήριο.

Διαβάστε την απάντηση  απάντηση του δήμου:

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου σε απάντηση φημών και διασποράς ψευδών ειδήσεων ανακοινώνεται ότι ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης, νοσηλεύεται με πνευμονία.
Έχει υποβληθεί σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού, το οποίο ήταν αρνητικό.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και αναμένεται να λάβει εξιτήριο.


Σε κάθε περίπτωση το oraiokastro24 εύχεται γρήγορα περαστικά στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και να επιστρέψει δυνατός στα καθήκοντά του.


FAKE NEWS ↓

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.