Ωραιόκαστρο: Διοργανώνεται αγώνας ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας

Ωραιόκαστρο: Διοργανώνεται αγώνας ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας

Πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Ωραιόκαστρο αγώνας Ορεινού Τριάθλου, Διάθλου (ποδηλασία-τρέξιμο), Ορεινού Τρεξίματος και Ορεινής Ποδηλασίας με σημείο εκκίνησης το «στολίδι» του Δήμου Ωραιοκάστρου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος». Οι αγώνες διοργανώνονται από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) και θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» θα διοργανωθούν παράλληλα ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και για ενήλικες.Συμπληρώνει πως μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές των αθλουμένων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σωματείο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ακολουθούν πληροφορίες για τα αγωνίσματα και πώς μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή:

Ορεινό Τρίαθλο

Πρόκειται για αγώνα Sprint Ορεινού Τριάθλου. Η εκκίνηση θα δοθεί στο  Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος», όπου θα πραγματοποιηθεί το σκέλος της κολύμβησης, συνολικής απόστασης 750 μ. Οι εκκινήσεις θα γίνονται σε γκρουπ 8 αθλητών.

Το σκέλος της ορεινής ποδηλασίας θα ξεκινήσει  από το Κολυμβητήριο. Η διαδρομή, συνολικού μήκους 18 χλμ., θα γίνει στο περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου.

Η διαδρομή του τρεξίματος ξεκινάει από το Κολυμβητήριο (ζώνη αλλαγής από το Ποδήλατο), μήκους 7 χλμ.

Ορεινό Δίαθλο

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος». Το σκέλος της ορεινής ποδηλασίας θα ξεκινήσει  από το Κολυμβητήριο. Η διαδρομή, συνολικού μήκους 18 χλμ. θα γίνει στο περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου.

Η διαδρομή του τρεξίματος θα ξεκινήσει επίσης από το Κολυμβητήριο (ζώνη αλλαγής από το ποδήλατο), μήκους 7 χλμ.

Ορεινό Τρέξιμο

Η διαδρομή του τρεξίματος πρόκειται να ξεκινήσει από το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος», μήκους 11 χλμ. και θα κινηθεί εντός του περιαστικού δάσους του Ωραιοκάστρου.

Ορεινή Ποδηλασία (Mountain Bike)

Το σκέλος της ορεινής ποδηλασίας θα ξεκινήσει  από το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος». Η διαδρομή είναι συνολικού μήκους 18 χλμ. στο περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου.

Παιδική Διαδρομή (Λαϊκός δρόμος)

Στο πλαίσιο των αγώνων θα διοργανωθούν επίσης, Λαϊκοί Αγώνες Ποδηλασίας και Τρεξίματος. Οι αγώνες ποδηλασίας θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα εντός του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

Οι αγώνες τρεξίματος θα γίνουν με εκκίνηση το Κολυμβητήριο και θα είναι συνολικού μήκους 3 χλμ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου:

ORAIOKASTRO TRIATHLON & DUATHLON

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 (δεν ισχύει για τους Λαϊκούς Αγώνες).

Παράβολο  συμμετοχής: Τρίαθλο 20€, Δίαθλο 10€,  Ποδήλατο και Τρέξιμο 5€.

Το παράβολο κατατίθεται  στους Λογαριασμούς  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου. Είναι απαραίτητο κατά την κατάθεση να αναγράφεται το όνομα αυτού που κάνει την κατάθεση και το αγώνισμα που θα συμμετάσχει.

ΕΘΝΙΚΗ: 74154005032

EUROBANK: 00260191040200530215

PIREAUS: 5265014629060.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6977374202.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.