Ωραιόκαστρο:  Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού από τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Ωραιόκαστρο:  Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού από τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» συνδιοργανώνουν δράσεις, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.
 Οι δράσεις γίνονται με αφορμή την καθιέρωση του Οκτωβρίου ως μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ η 25η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.
 Ειδικότερα, την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα διενεργηθεί δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο ιατρείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Αργυρουπόλεως 4, έναντι Δημαρχείου Ωραιοκάστρου) από τον εξειδικευμένο χειρουργό μαστού – μαστολόγο, Χρήστο Βρέκα.
Την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τον καρκίνο του μαστού στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Κτίριο Ι. Καποδίστριας, Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος) στις 6 το απόγευμα. Θα μιλήσουν η Κούλα Δερεκενάρη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, η Ανδρομάχη Αθηναίου, γενική γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, που θα μιλήσει για την βιωματική της εμπειρία και ο χειρουργός μαστού – μαστολόγος, Χρήστος Βρέκας.
Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί νέος δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο ιατρείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Αργυρουπόλεως, έναντι Δημαρχείου Ωραιοκάστρου) από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
 Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού για τον δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο
2313304068 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08.00 έως 14.00).
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.