Ωραιόκαστρο: Ενημέρωση ζητούν οι πολίτες για τα κρούσματα – Σιγή απο τον δήμο

Ωραιόκαστρο: Ενημέρωση ζητούν οι πολίτες για τα κρούσματα – Σιγή απο τον δήμο

Ενημέρωση ζητούν επανειλημμένα οι κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου ως προς την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στον τόπο τους.

Διαρκώς τα ερώτημα ” πόσα κρούσματα έχει το Ωραιόκαστρο; πόσους θανάτους; τι έδειξαν τα αποτελέσματα απο τα rapid test ; ” αναπαράγονται μεταξύ των πολιτών και μένουν αναπάντητα.
Ο κόσμος έχει ανάγκη την ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο, όπως αντίστοιχα γίνεται για την επικράτεια. Η ενημέρωση οδηγεί σε μεγαλύτερη ατομική ευθύνη και προστατεύει απο πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οι οποίες προκαλούν σύγχυση.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στις 16 Δεκεμβρίου 2020 έπειτα απο ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Τσακαλίδη Ηρακλή αν ο δήμαρχος θα πάρει θέση στο οτι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε τα κρούσματα για το Ωραιόκαστρο, υποσχέθηκε στο σώμα οτι θα ενημερώνει  με τα στοιχεία που θα λαμβάνει απο τον ΕΟΔΥ και ζήτησε απο τους επικεφαλής να μην διασπείρουν τα στοιχεία αυτά.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση απο την δημοτική αρχή ως προς τα κρούσματα κορονοϊού στον δήμο Ωραιοκάστρου ούτε στους επικεφαλής των παρατάξεων. 

Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει επίσης ως προς τα αποτελέσματα των rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο Ωραιόκαστρο απο τις 12.1 εως τις 14.1  

Δείτε το συγκεκριμένο σημείο στο 1:39:00 του δημοτικού συμβουλίου στις 16/12/20

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.