Ωραιόκαστρο: Επεισόδιο στην πλατεία Τζαβέλα – Καλέστηκε και η αστυνομία

Ωραιόκαστρο: Επεισόδιο στην πλατεία Τζαβέλα – Καλέστηκε και η αστυνομία

Δεν παραδόθηκε επίσημα ακόμη η νέα πλατεία “Τζαβέλα” στο Παλαιόκαστρο Ωραιοκάστρου και έχει καταγραφή επεισόδιο.

Συγκεκριμένα εντός του χώρου της πλατείας σήμερα υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και ο λόγος ήταν η παρουσία σκύλου που προκαλούσε, άθελά του, φθορές.

Καλέστηκε η αστυνομία για να επιβληθεί η τάξη.

Λίγες ώρες αργότερα ένας απο τους εμπλεκόμενους πολίτες κατέθεσε το επεισόδιο αναλυτικά στο oraiokastro24 με σκοπό την δημοσιότητα του θέματος ώστε όλοι οι πολίτες που επισκέπτονται το πάρκο να το προστατεύουν.

Διαβάστε αναλυτικά το περιστατικό όπως στάλθηκε στο oraiokastro24 :

Όταν ζητήθηκε ευγενικά απο το ζευγάρι να απομακρύνουν το ζώο άρχισαν να βρίζουν την και να ειρωνεύονται την κυρία. Τότε αναγκάστηκα να επέμβω για την αποφυγή εκτροχιασμού της κατάστασης μπροστά στα μάτια των παιδιών.
Προσπάθησα να κατευνάσω τα πνεύματα αλλά το ζευγάρι με τον σκύλο δεν είχε αυτή τη διάθεση, οπότε αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί ήρθαν στο πάρκο και έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, ζητώντας  τα απαραίτητα έγγραφα του σκύλου, τα οποία δεν είχε το ζευγάρι μαζί του.
Έτσι τους ζητήθηκε να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα. Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες για την παραμονή ζώων στο πάρκο.
Προσπάθησα για μια ακόμη φορά να της εξηγήσω οτι ο χώρος είναι για παιδιά και για ασκήσεις, καθώς υπάρχουν όργανα γυμναστικής αλλά η επιθετική της συμπεριφορά δεν της επέτρεπε να κατανοήσει το αυτονόητο και συνέχισε να βρίζει και εμένα μαζί με την άλλη κυρία. Αυτό έγινε και παρουσία των αστυνομικών που μας συμβούλεψαν να κινηθούμε νομικά απέναντί της.
Σας καταθέτω το σημερινό επεισόδιο με σκοπό την δημοσιότητα του θέματος  έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να προστατέψουμε αυτό το κόσμημα που μας χαρίστηκε.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης μας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.