Ωραιόκαστρο: Η ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου που βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού

Ωραιόκαστρο: Η ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου που βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού

Ο Α. Σ. Ωραιόκαστρο με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, γονείς, μέλη, αλλά και της κοινωνίας του Ωραιοκάστρου, ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού κρούσματος του ιού Covid-19 σε νεαρό αθλητή της ακαδημίας του μπάσκετ.

Ο σύλλογος μας ακολουθώντας πίστα το υγειονομικό πρωτόκολλο ενημέρωσε όλους τους αρμόδιους φορείς, τον αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου, την Γενική Γραμματέα του δήμου το γραφείο αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ. Ο δήμος προχώρησε άμεσα σε απολύμανση όλων των χώρων του κλειστού γυμναστηρίου ‘Κονταξοπούλειο’.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν κανονικά από αύριο Πέμπτη 22/10.

Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο Π. Τσακίρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού κ. Α. Πανούση, ο οποίος ήταν παρών καθ’όλη την διάρκεια της απολύμανσης. Ευχαριστούμε επίσης το γραφείο αθλητισμού που για άλλη μια φορά συντόνισε άριστα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την οικογένεια του αθλητή μας για την υπεύθυνη στάση τους και την άμεση ενημέρωση μας προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία όλων των παιδιών του δήμου μας. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον μικρό μας αθλητή. Ενωμένοι θα βγούμε όλοι νικητές από αυτή τη δοκιμασία.

Το Δ.Σ του Α. Σ Ωραιόκαστρο.

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή στο Ωραιόκαστρο – Κλείνει το Κονταξοπούλειο γυμναστήριο για απολύμανση

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.