Ωραιόκαστρο: Η ανακοίνωση του σχολείου με την επικίνδυνη σκεπή

Ωραιόκαστρο: Η ανακοίνωση του σχολείου με την επικίνδυνη σκεπή

Σε ανακοίνωση – ενημέρωση προχώρησε πριν λίγο η διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχλείου Ωραιοκάστρου έπειτα απο την δημοσιότητα της άκρως επικίνδυνης σκεπής του ππετρινου σχολείου, η οποία είναι απο λαμαρίνες οι οποίες ξηλώθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων, δείτε αναλυτικά εδώ.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της διευθύντριας: 

Σήμερα το πρωί πριν την έναρξη των μαθημάτων διαπιστώθηκε ότι οι λαμαρίνες από τη στέγη του πέτρινου κτιρίου λόγω των ισχυρών ανέμων ξηλώθηκαν με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνες. Το σχολείο πρωτίστως φρόντισε οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην βγουν διάλειμμα στην αυλή σε όλη τη διάρκεια του ωρολόγιου προγράμματος έτσι ώστε να είναι ασφαλείς και σε δεύτερη φάση ενημέρωσε τηλεφωνικά και εγγράφως όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα πρόσωπα για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και απαίτησε την άμεση αποκατάσταση του. Τόσο οι αρχές του δήμου όσο και ο αρμόδιος εργολάβος ανταποκρίθηκαν άμεσα, επισκέφθηκαν προσωπικά το χώρο του σχολείου και ενημέρωσαν ότι για να γίνουν οι εργασίες αποκατάστασης παρόλο που δεν είναι χρονοβόρες πρέπει να κοπάσει ο αέρας διότι με τόσο ισχυρούς ανέμους δεν μπορεί να ανέβει κανένας πάνω στη στέγη. Την ίδια ενημέρωση είχαμε και αργά το απόγευμα μετά την τελευταία αυτοψία των υπευθύνων.
Αύριο 29/3/ 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας θα εισέλθουν κανονικά στο κεντρικό κτίριο με την επίβλεψη των εκπαιδευτικών του σχολείου και θα παραμείνουν στο κτίριο καθόλη τη διάρκεια του ωρολόγιου προγράμματος. Οι μαθητές των τριών τμημάτων της Γ τάξης θα κάνουν μάθημα στο κεντρικό κτίριο έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με το κτίριο που παρουσιάζει πρόβλημα.
Στα τόσα χρόνια συνεργασίας μας έχετε σίγουρα διαπιστώσει ότι μέλημα όλου του σχολείου αλλά και εμού προσωπικά είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες μας να είναι ασφαλείς και να απολαμβάνουν το καλύτερο παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο.
Με εκτίμηση
Η διευθύντρια του σχολείου
Φωτεινή Κεφαλίδου

Ωραιόκαστρο: Σαν “ιπτάμενη λαιμητόμος” η σκεπή στο νεο-ανακαινισμένο δημοτικό, αξίας 480.550,90 ευρώ, βίντεο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.