Ωραιόκαστρο: Η δύσκολη η πρόσβαση στο κόσμημα “Καστροπολιτεία” Βίντεο

Ωραιόκαστρο: Η δύσκολη η πρόσβαση στο κόσμημα “Καστροπολιτεία” Βίντεο

Στο πρώτο καλοκαιρινό απόγευμα της “Καστροπολιτεία” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης που έχει γίνει σημείο αναφοράς, βρέθηκε η κάμερα του oraiokastro24

Η εικόνα θύμιζε παλιές καλές εποχές με πλήθος κόσμου, μικρών και μεγάλων, να απολαμβάνει την μέρα με παιχνίδι και ξενοιασιά.

Στην πορεία μας καταγράψαμε την  πολυειπωμένη ανάγκη για μονοδρόμηση της οδού Γαβρά, πριν ακόμη γίνει η “Καστροπολιτεία” που αύξησε την επισκεψιμότητα στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο όπου στεγάζεται. Ένας δρόμος κατα το 1/3 στενός και ο υπόλοιπος με τα παρκαρισμένα οχήματα δεξιά και αριστερά επιτρέπου την διέλευση ενός μονάχα αυτοκινήτου και αυτό ”  υπο προυποθέσεις ” .

Το πεζοδρόμιο απο την μια πλευρά σχεδόν ανύπαρκτο με αποτέλεσμα οι γονείς με τα παιδιά και τα καροτσάκια να πρέπει να περπατούν στο οδόστρωμα.

Όσες φορές έχει ειπωθεί η ανάγκη για μονοδρόμηση τόσες φορές έχει απαντηθεί οτι “θα γίνει” . Αλλά δεν έχει γίνει και υπο αυτές τις συνθήκες ο κίνδυνος που έρχεται είναι ορατός….

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.