Ωραιόκαστρο: η εθελοντική δράση καθαριότητας αλλάζει την εικόνα της Νεοχωρούδας

0
477

Ωραιόκαστρο: η εθελοντική δράση καθαριότητας αλλάζει την εικόνα της Νεοχωρούδας

Η εθελοντική δράση που ξεκίνησε ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου Χρήστος Σαραμούρτσης,βρήκε πολλούς υποστηρικτές!

Εθελοντές εργασίας αλλά και εταιρίες παρέχοντας υλικά.

Εχθές ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός,το βάψιμο και η δενδροφύτευση στο μικρό παρκάκι.

Αύριο Τετάρτη 23.10 με την βοήθεια της αντιδημαρχίας καθημερινότητας και την αντιδήμαρχο Σοφία Δημητριάδου θα περιποιηθούν το εγκαταλελειμμένο πάρκο Μπάρη και το παρκάκι κοντά στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

Ο πρόεδρος της κοινότητας ένιωσε την ανάγκη και αυτήν την φορά να ευχαριστήσει προσωπικά και αναφορικά όλους όσους πρόσφεραν:

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα Φυτώρια Μακεδονίας ” την οικογένεια Τζιαμπαζη Ηλία για τα δένδρα και τους θάμνους που μας προσέφερε, τα “Φυτώρια Στέφανος Ανδρίτσος” την οικογένεια Χατζή για τα λουλούδια, και τον κ. Μπάρη Σταύρο για τα οικοδομικά υλικά και τις διακοσμητικές πέτρες. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που κόπιασαν ώστε να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα . Χολετσιδης Δημήτρης. Γκότσης Πέτρος. Μηνιωτάκη Κλειώ. Υφαντίδου Ανθούλα. Γκοτση Βιλελμίνη. Γρηγορομιχελάκης Γιωργος. Μπόζια Έφη. Ράπτης Πασχάλης. Φραντζέλας Θάνος. Σλιώμη Μαρία. Ουζούνης Πασχάλης. Παπαδόπουλος Τάσος. Μπάρης Σταύρος. Σαραμουρτσης Πέτρος. Επίσης ευχαριστούμε πολύ την κ. Δημητριάδου Σοφία αντιδήμαρχο καθημερινότητας που είναι πάντα έτοιμη να μας βοηθήσει. 

ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΎΛΟΥ”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.