Ωραιόκαστρο: Η φιλοζωική καταγγέλλει τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο για αδιαφορία προς τα αδέσποτα

Ωραιόκαστρο: Η φιλοζωική καταγγέλλει τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο για αδιαφορία προς τα αδέσποτα

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021.
Με διαρκή αναβολή και συνεχείς υποσχέσεις για υπογραφή νέων συμβάσεων
” τις επόμενες μέρες”, τον άλλο μήνα” την “άλλη εβδομάδα,” μας κοροϊδεύετε εδώ κι εφτά μήνες κυριε Δήμαρχε, κυριε αντιδήμαρχε, εμάς της φιλοζωικής και όλους τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου που σας ψήφισαμε!
Με δικαιολογία γραφειοκρατικά κωλύματα, δήθεν ανεπάρκεια στα χαρτιά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι κτηνίατροι για τα τιμολόγια των εργασιών που έχουν ήδη ολοκληρώσει, έχετε αφήσει τον Δήμο μας επτά μήνες χωρίς γιατρούς. Σε αυτό το διάστημα, είναι πάμπολλα τα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι πολίτες καθημερινά και πολυ συχνά τα Σαββατοκυριακα ! Αυτό που συναντούμε απο πλευράς σας είναι κλειστά κινητά, κλήσεις χωρίς απάντηση, αδιαφορία απο την πλευρά των υπευθύνων!!
Η φιλοζωική με τα ελάχιστα έσοδα που έχει και με την βοήθεια του κόσμου στις εκκλήσεις που κάνει, έχει προσπαθήσει να καλύψει όσο γίνεται το κενό, κάνοντας ορισμένες στειρώσεις, μεταφέροντας τραυματισμένα ζώα σε γιατρούς, προσπαθώντας να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας.
Πόσα ζώα όμως παραμένουν αστειρωτα, πόσα χτυπημένα ή άρρωστα ζώα δεν μπορούν να έχουν την σωστή αντιμετώπιση; Ποσα κουτάβια αδέσποτα θα γεννηθούν ακόμα;;
Πόσοι πολίτες μας παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο για περιστατικα που τους έτυχαν και αδυνατούν να τα πάνε σε κτηνίατρο και να καλύψουν μόνοι τους το κόστος; Σας παιρνουν τηλέφωνο και τους λέτε καλεστε την Φιλοζωικη!! Η Φιλοζωική δεν δυναται να κάνει την δουλειά που βάσει νόμου πρέπει να κανετε εσείς! Ειναι υποχρέωση σας!!
Σας δώσαμε περιθώριο χρόνου, το καταχραστηκατε!!
Είστε αδιάφοροι για το θέμα των αδέσποτων και δεν τηρείτε τις υποσχέσεις σας!!!
Μέχρι πότε θα κρύβεστε;;;;
Μέχρι πότε θα λέτε ψέματα;;;
Μέχρι ποτε θα το τραβήξετε;;;
Κανένας Δήμαρχος μέχρι τώρα δεν είχε αφήσει τον Δήμο
σε αυτήν την κατάσταση τόσους μήνες!
Προεκλογικά μας καλουσατε συνεχώς για συναντήσεις. Μετά ξεχάσατε οτι υπάρχουμε!!
Η δική μας σελίδα στο 𝗳𝗯 εχει αυτήν την στιγμη 9.900 ακόλουθους, οι οποίοι παρακολουθούν και γνωρίζουν την αδιαφορια σας στο θέμα των αδέσποτων.
Οι εκλογές δεν ειναι μακριά!
Περιμένουμε αμεσα την απάντηση σας και την δέσμευση σας για την οριστική ημερομηνία που θα υπογραφουν επιτέλους οι συμβάσεις με τους κτηνιάτρους! Χθες!!
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΝΑ ΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΤΑΜΙΑΣ
ΟΛΓΑ ΚΟΥΚΟΡΑΒΑ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.