Ωραιόκαστρο: Και άλλη παραίτηση απο διοίκηση Τσακίρη

Έπειτα απο την καταδίκη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση χρημάτων μη πραγματοποίησης δημόσιων έργων για οποία έπεσε καμπάνα έως και 7 χρόνια φυλάκισης, ο νυν πρόεδρος ΔΕΥΑΩ και πρόεδρος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχώρησε σε οικειοθελή παραίτηση   απο τα καθήκοντά του, καθώς είναι άμεσα εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Αναμένονται απαντήσεις και κινήσεις της διοίκησης Παντελή Τσακίρη όπως και απο την αντιπολίτευση  ως προς  την  διεκδίκηση των 500.000 ευρώ για έργα που δεν πραγματοποιήθηκαν, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση, ποσό βγαλμένο απο το ταμείο του δήμου, δημόσιο χρήμα.

Ο νυν πρόεδρος ΔΕΥΑΩ και πρόεδρος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σταύρος Μαρμαρίδης δήλωσε αυτολεξεί:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δικαστικής απόφασης σε βάρος μου, σχετιζόμενη με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου που είχα κατά την περίοδο 2006 – 2009, θέλω να δηλώσω απερίφραστα ότι έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη μέχρι και την τελευταία βαθμίδα της.
Οι συνδημότες μου που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν επί σειρά ετών για να τους εκπροσωπήσω ξέρουν πολύ καλά και ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει στον τόπο μου.
Με κάθε νόμιμο τρόπο θα επιδιώξω να καθαρίσω το όνομά μου από οποιαδήποτε σκιά και να αποδείξω ότι ουδέν μεμπτό βαραίνει εμένα και την πορεία μου ως αιρετού.
Για να μπορέσω όμως να πράξω ακριβώς αυτό έχω καθήκον να διευκολύνω τη διαδικασία υπεράσπισής μου, κάτι που προϋποθέτει να είμαι ελεύθερος από δημόσια καθήκοντα που έχω αναλάβει στον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Με αυτή τη λογική, θεωρώ προσωπική μου υποχρέωση να παραιτηθώ από θέσεις ευθύνης που σήμερα κατέχω.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και βεβαίως τον κόσμο του Δήμου Ωραιοκάστρου που με επέλεξε να τον εκπροσωπήσω.
Τον ίδιο αγώνα που έδωσα επί σειρά ετών για τον τόπο μου τώρα είναι η ώρα να τον δώσω για να καθαρίσω κάθε αμφιβολία προς το πρόσωπό μου.

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίζετε εδώ και χρόνια και αυτός σκοπεύω να παραμείνω και είμαι σίγουρος ότι η λογική και η αλήθεια θα λάμψουν και πάλι σύντομα.

Ωραιόκαστρο: Εως και 7 χρόνια κάθειρξη για πρώην και νυν αιρετούς

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.