Ωραιόκαστρο: Και σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι απολυμένες εργαζόμενες της ΔΗΚΕΩ

Ωραιόκαστρο: Και σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι απολυμένες εργαζόμενες της ΔΗΚΕΩ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου πραγματοποίησαν σήμερα 29 Σεπτεμβρίου οι απολυμένες εργαζόμενες της ΔΗΚΕΩ.

Ζητήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο ο οποίος δεν βρισκόταν στο Δημαρχείο. Ζητήθηκε επίσης συνάντηση με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Δρόσου η οποία δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η κα Δρόσου επικαλέστηκε άλλες υποχρεώσεις.

Παρά το γεγονός ότι μετά τον νόμο Θεοδωρικάκου ο οποίος καλύπτει οικονομικά τον δήμο προκειμένου «να μην μείνει κανένα παιδί εκτός δομής και κανένας υπάλληλος να μην απολυθεί» η δημοτική αρχή δεν δείχνει ισχυρή πρόθεση να διασώσει όσα με κόπο χτίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά την αναβολή που πάρθηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για το εν λόγω θέμα του κλεισίματος του ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών και την υπόσχεση να βρεθεί λύση σύντομα, οι επί 17 χρόνια υπάλληλοι και οι δομές εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα 15 ημέρες μετά την αναβολή και ένα μήνα συνολικά από την απόφαση της αναστολής. Πρόκειται πλέον ξεκάθαρα για ένα θέμα πολιτικής βούλησης από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

Οι απολυμένες εργαζόμενες της ΔΗΚΕΩ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.