Ωραιόκαστρο: Λήστεψαν 7 σπίτια σε μια ημέρα – Ενίσχυση αστυνόμευσης άμεσα

Ωραιόκαστρο: Λήστεψαν 7 σπίτια σε μια ημέρα – Ενίσχυση αστυνόμευσης άμεσα

Στο στόχαστρο ληστών τέθηκε η κοινότητα Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου τις τελευταίες ημέρες.

Αδίστακτοι δράστες “χτύπησαν” σε επτά σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. Πιθανολογείται ότι έγινε χρήση αναισθητικού σπρέι καθώς οι ιδιοκτήτες δεν κατάλαβαν κάτι την ώρα της ληστείας αλλά την επομένη ημέρα είδαν το σπίτι τους παραβιασμένο και αναστατωμένο. Οι δράστες έκλεψαν και ένα ΙΧ.

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης εξέφρασε την διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη στο σύνολο των χωριών απο περιπολίες. Το αίσθημα της ανασφάλειας και η εγκληματικότητα στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου  έχουν αυξηθεί δραματικά πλέον.

Επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος σε ανθρώπινο δυναμικό όπως και σε οχήματα.

Οι πολίτες του Ωραιοκάστρου και οχι μόνο καλούνται να έχουν αυξημένη την προσοχή τους τόσο για την δική τους ακεραιότητα και προστασία των περιουσιών τους όσο και των γειτόνων τους. Κάθε ύποπτη κίνηση που θα αντιληφθούν πρέπει να καλέσουν αμέσως στο 100

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.