Ωραιόκαστρο: Μέσω τηλεφώνου και email τα αιτήματα πολιτών για την αποκατάσταση φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια

Ωραιόκαστρο: Μέσω τηλεφώνου και email τα αιτήματα πολιτών για την αποκατάσταση φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια

Σε εξέλιξη βρίσκεται οι εργασίες για την αποκατάσταση φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου έτους 2020-2021».

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου καταγράφουν σε ποιους δρόμους και πεζοδρόμια υπάρχουν φθορές και στη συνέχεια γίνονται οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες για την αποκατάστασή τους

Οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή τηλεφωνικά αιτήματα, σχετικά με φθορές που εντοπίζουν σε δρόμους και πεζοδρόμια, με στόχο να δρομολογηθεί η αποκατάστασή τους.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kazantzidis@oraiokastro.gr ή να καλούν στο τηλέφωνο 6981211131 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα τεχνικά συνεργεία εκτελούν τις εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.