Ωραιόκαστρο: Μόνο στη Νεοχωρούδα διατίθεται κλιματιζόμενη αίθουσα, με απόφαση τοπικού

Ωραιόκαστρο: Μόνο στη Νεοχωρούδα διατίθεται κλιματιζόμενη αίθουσα, με απόφαση τοπικού

Ενήμεροι όλοι για το κύμα καύσωνα που ξεκίνησε απο εχθες Παρασκευή 22/7/2022 και αναμέναμε να διατεθούν  κλιματιζόμενες αίθουσες απο τον δήμος Ωραιοκάστρου για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα.

Η μοναδική κοινότητα, με απόφασή της, που πρόβλεψε για αυτό είναι η κοινότητα Νεοχωρούδας.

Με αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς ο πρόεδρος Νεοχωρούδας, κ. Χρήστος Σαραμούτσης, γνωστοποίησε τα παρακάτω:

Τις δύσκολες μέρες των υψηλών θερμοκρασιών που διανύουμε δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τις ευαίσθητες ομάδες ανθρώπων που χρίζουν βοήθειας και ιδιαίτερης προσοχής. ΟΙ νεότεροι παρακαλούνται να έχουν τον νου τους στους πιο αδύναμους γείτονες τους ώστε να μην χρειάζεται να μετακινηθούν για τα απαραίτητα επιβαρύνοντας την υγεία τους και ενημερώνοντας άμεσα σε περίπτωση που διαπιστώσουν κάτι ανησυχητικό.
Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις
Έχουμε πάντα έξω από την πόρτα μας κύπελλο με δροσερό νερό για τους αδέσποτους φίλους μας και τροφή αν είναι εφικτό.
Προσέχουμε στους περίπατους μας στο δάσος ώστε να μην αφήνουμε πίσω σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια γιατί γίνονται εστίες ανάφλεξης και πυρκαγιάς.
Επίσης… Μετά από απόφαση μας διατίθεται για όλο το Σαββατοκύριακο κλιματιζόμενη αίθουσα στο κτίριο Πολλαπλών χρήσεων σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη δροσιάς μετα από συνεννόηση με τον πρόεδρο της κοινότητας στο τηλέφωνο
+306932908010.
Ας φροντίσουμε ο ένας τον άλλον για ακόμα μια δύσκολη περίοδο.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ του ΠΑΎΛΟΥ και το ΚΟΙΝΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ομοίως και στο δήμο Θεσσαλονίκης:

Κλιματιζόμενες αίθουσες θα διαθέσει από αύριο (Παρασκευή 22/07) ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα.

Οι κλιματιζόμενοι χώροι που θα είναι ανοιχτοί από τις 10.00 το πρωί έως και τις 8.00 το βράδυ είναι το φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου, το τέταρτο παράρτημα ΚΑΠΗ (Γρηγορίου Λαμπράκη 42) και το πέμπτο παράρτημα ΚΑΠΗ (Αλεξανδρείας 27).

Παράλληλα, ανοικτό από 10.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα θα είναι το ανοικτό κέντρο προστασίας αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί στην οδό Μοναστηρίου 62, ενώ το υπνωτήριο αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης -πέραν της βραδινής λειτουργίας του- θα είναι ανοικτό και από τις 10.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.