Ωραιόκαστρο: Νέα «Πράσινη Αποστολή» – Τέλος στα Πλαστικά μίας Χρήσης

Ωραιόκαστρο: Νέα «Πράσινη Αποστολή» – Τέλος στα Πλαστικά μίας Χρήσης

Κάθε 10 ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα είναι στη διάθεσή σου! Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για ένα Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός 500ml.

H σημερινή αποστολή στοχεύει να μας προτρέψει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητά μας πλαστικά μίας χρήσης και περιλαμβάνει τέσσερα άρθρα και μία εξαργύρωση στην ενεργή κλήρωση.

Μόλις ολοκληρώσεις το Green Mission θα λάβεις ως επιβράβευση 120 πόντους.

Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Followgreen Δ. Ωραιοκάστρου: Νέα «Πράσινη Αποστολή» – Τέλος εποχής για τα πλαστικά μίας χρήσης

Το Followgreen του Δήμου Ωραιοκάστρου καλεί τους δημότες να ενημερωθούν για τα πλαστικά μίας χρήσης, για τις επιπτώσεις που επιφέρει η χρήση τους στο περιβάλλον, καθώς επίσης και για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στην αγορά η εφαρμογή της νομοθεσίας Ν.4736/2020.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται νέα «Πράσινη Αποστολή – Green Mission», με τίτλο «Τέλος στα πλαστικά μίας χρήσης» και έπαθλο ένα οικολογικό ανοξείδωτο θερμός.

Όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου:

www.followgreen.gr/oraiokastro/Mission/Single/3128

Κάθε δέκα ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα. Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του «Green Mission» με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.