Ωραιόκαστρο: Ομιλία με θέμα  “Πώς να υποστηρίξω το παιδί μου σε περιόδους κρίσης”

Ωραιόκαστρο: Ομιλία με θέμα
“Πώς να υποστηρίξω το παιδί μου σε περιόδους κρίσης”

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσει η Αικατερίνη Νταρή, Ψυχολόγος ΑΠΘ, Συστημική Οικογενειακή  Ψυχοθεραπεύτρια, με θέμα: “Πώς να υποστηρίξω το παιδί μου σε περιόδους κρίσης”.

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από πολλά απρόσμενα γεγονότα που αποτελούν κρίσεις τις οποίες καλούμαστε μαζί με τα παιδιά μας να τις διαχειριστούμε. Ποια είναι τα συναισθήματα που οι κρίσεις αυτές προκαλούν; Ποιες είναι οι αντιδράσεις των παιδιών μας; Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε και πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά ώστε να ανταποκριθούν σε όλες αυτές τις καταστάσεις;

Όλα τα παραπάνω θα τεθούν επί τάπητος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2020, από τις 10.00 ως τις 12.00, στο Κτίριο Παύλου Μελά στο Παλαιόκαστρο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της πανδημίας του Codiv-19, γίνεται με προσκλήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για μελλοντικές δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2313304030.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.