Ωραιόκαστρο – Πέτρος Αταμιάν : Διαπαραταξιακή επιτροπή για την διεξαγωγή debate

Ωραιόκαστρο – Πέτρος Αταμιάν : Διαπαραταξιακή επιτροπή για την διεξαγωγή debate

Τη διεξαγωγή ενός ή και δύο τηλεοπτικών debate των υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου Ωραιοκάστρου προτείνει η παράταξη “Μαζί για τον Τόπο μας” και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν.

Οι παράμετροι διοργάνωσης και πραγματοποίησης των debate θα καθοριστούν μετά από συμφωνία διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία απαιτείται να συγκροτηθεί άμεσα και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Η υλοποίηση debate ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών κρίνεται ως απαραίτητη, προκειμένου να ενημερωθούν σφαιρικά και σε βάθος όλοι οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα προγράμματα όλων των συνδυασμών και για την υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου.

Ως εκ τούτου και επειδή διαβλέπουμε πως τεχνηέντως αποφεύγεται η διεξαγωγή debate βάσει της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς πολιτικής πρακτικής για ανάλογες προεκλογικές αναμετρήσεις υποψηφίων, καλούμε να προχωρήσει η σύσταση της διαπαραταξιακής επιτροπής και εκεί να ληφθούν επί του θέματος αποφάσεις, που θα απηχούν τη βούληση όλων των Υποψήφιων Δημάρχων.

Ωραιόκαστρο: Απορρίφθηκε η πρόταση για debate απο τους υπ. Δημάρχους – Δείτε τους λόγους

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.