Ωραιόκαστρο: Παράταση αιτήσεων απαλλαγής τελών πληττόμενων επιχειρήσεων

Παράταση έως 28 Μαΐου 2021 για τις αιτήσεις απαλλαγής τελών για επιχειρήσεις που πλήττονται από τον Covid-19

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι παρατείνεται ως τις 28 Μαΐου 2021 (έληγε 14 Μαΐου 2021) η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων απαλλαγής τελών καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19.

 

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://oraiokastro.intelligentcity.gr/icityops/, που έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ανακούφιση των πληττόμενων επιχειρήσεων.
Υπενθυμίζεται πως η απαλλαγή αφορά στο χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί σύμφωνα με τις σχετικές Κ.Υ.Α.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων ανακοινώθηκαν αναλυτικά με δελτίο Τύπου του Δήμου Ωραιοκάστρου στις 14 Απριλίου 2021 (https://oraiokastro.gr/d-oraiokastrou-se-leitourgia-i…/).
Για σχετικές πληροφορίες MONO με τη χρήση της εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του Αντιδημάρχου Ψηφιακής Πολιτικής & Νέας Γενιάς, Νικόλα Σαραμούρτση, στο τηλέφωνο 2313304051 και μέσω e-mail στην ηλ. διεύθυνση: [email protected]
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.