Ωραιόκαστρο: Παραδόθηκε η πλατεία ”Αθάνατο Νερό” στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου 

Ωραιόκαστρο: Παραδόθηκε η πλατεία ”Αθάνατο Νερό” στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου 

Μια «όαση» με ιστορία πολλών αιώνων, όπου κυριαρχούν πλατάνια και τρεχούμενα νερά παρέδωσε σήμερα στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, εγκαινίασε την πλατεία «Αθάνατο Νερό», που μετά την ανάπλασή της απέκτησε νέα όψη και πλέον αποτελεί έναν καλαίσθητο και πανέμορφο χώρο αναψυχής.

«Είχαμε δεσμευτεί ενώπιον των δημοτών μας αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου ότι θα αναβαθμίσουμε αισθητικά κάθε γωνιά του Δήμου μας. Αυτό κάνουμε και σήμερα στο Μελισσοχώρι. Με έργα που αναβαθμίζουν τον τόπο και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών βγάζουμε την περιοχή από το τέλμα. Προχωρήσαμε στην ανάπλαση της πλατείας “Αθάνατο Νερό” και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδουμε στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες του Μελισσοχωρίου, μια πανέμορφη περιοχή, όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Ο δήμαρχος έσπευσε να συγχαρεί και δύο κυρίες της περιοχής, οι οποίες με κίνητρο την αγάπη τους για τον τόπο εδώ και πολλά χρόνια φροντίζουν και περιποιούνται την πλατεία. Οι κυρίες ευχαρίστησαν τον κ. Τσακίρη για το «δώρο» της ανάπλασης και εξέφρασαν τη χαρά τους που η περιοχή βελτιώθηκε και αναβαθμίστηκε.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για το ενδιαφέρον που δείχνει για την ανάπτυξη της περιοχής, καθώς επίσης και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπο Καζαντζίδη, για την προώθηση και την εκτέλεση των έργων που αναβαθμίζουν το Μελισσοχώρι.

Για την ιστορία του «Αθάνατου Νερού» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Καγιάς. Τόνισε πως παλιότερα η περιοχή αποτελούσε πόλο έλξης για εκατοντάδες ανθρώπους, καθώς στο νερό που τρέχει από το σημείο αποδιδόταν ιαματικές ιδιότητες.

Στην τελετή παράδοσης της αναπλασμένης πλατείας που έγινε με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Καρασαββίδης, Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, Μυγδονίας, Ηλίας Ζιακούλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και κάτοικοι του Μελισσοχωρίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.