Ωραιόκαστρο: Πολίτες καταγγέλλουν με εικόνες ότι “οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν”

Ωραιόκαστρο: Πολίτες καταγγέλλουν με εικόνες ότι “οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν”

Πολίτες καταγγέλλουν την απουσία του δήμου Ωραιοκάστρου στο κομμάτι της καθαριότητας.

Περίοδος χάριτος δεν μπορεί να υπάρχει σε έναν δήμο,σε μια συνέχεια διοίκησης.Όπως δεν μπορεί να υπάρχει “δε βαριέσαι,σε λίγο παραδίδω”.

Απο την άλλη πλευρά οι πολίτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Χρησιμοποιούν ένα δημόσιο χώρο για να διασκεδάσουν,αυτό εντάσσεται στα δικαιώματά τους,αλλά αμελούν την υποχρέωσή τους να τον αφήσουν καθαρό.

Διαβάστε αναλυτικά το περιγραφικό κείμενο της καταγγελίας που έφτασε στο oraiokastro24 μαζί με το αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό:

Που είναι η καθαριότητα του Δήμου στην περιοχή Αλώνια;;

Από την προηγούμενη Τετάρτη τουλάχιστον, ο μικρός ξύλινος κάδος επί της οδού Αφροδίτης, δεν έχει αδειάσει από τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν. 
Κάθε βράδυ παρέες νεαρών με υψηλό αίσθημα πολιτισμού, μαζεύονται στα παγκάκια στ’ Αλώνια τρώγοντας, πίνοντας, παίζοντας χαρτιά και φεύγουν αργά το βράδυ αφήνοντας οι περισσότεροι πίσω τους πάνω στα παγκάκια και κάτω στις πλάκες όλα τα σκουπίδια τους.  Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και αν κάποιοι ήθελαν να τα τοποθετήσουν στο ένα και μοναδικό καλάθι που υπάρχει στο πάρκο αυτό συνήθως είναι ξέχειλο, αφού αδειάζει σπάνια. 
Κουτιά από πίτσες , μπύρες, μπουκάλια νερού, σακούλες από έτοιμα φαγητά φιγουράρουν γύρω από όλα τα παγκάκια στ’ Αλώνια!  
Οι νέοι απαίδευτοι από τα σπίτια τους,  ο Δήμος θυμάται να καθαρίσει μόνο προεκλογικά . Τελικά ναι, οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν! 
vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΝΕΟΣ (καθ’ολα) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ .

  2. Επάνω από την καφετέρια μπον σατω στο εκκλησάκι τα ζευγαράκια και οι παρέες αφήνουν πίσω τους τα σημάδια της μόρφωσης που έχουν λάβει έτσι ώστε η πλάγια εκεί να είναι γεμάτη καποτα πλαστικά ποτήρια καφέ μπουκάλια χαρτομάντηλα…..τσιγαρα πεταμένα με κανένα κινδυνο πυρκαγιάς φυσικά…. Πάντως με εντυπωσίασε ιδιώτης 6 το πρωί να μαζεύει σκουπίδια στο βουνό…. Ας παραδειγματιστουμε εμείς και η δημόσια αρχή….

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.