Ωραιόκαστρο: Προστατεύοντας τα παιδιά μας από τις σύγχρονες απειλές του Διαδικτύου

«Προστατεύοντας τα παιδιά μας από τις σύγχρονες απειλές του Διαδικτύου» Ενημερωτική εκδήλωση των Δημοτικών Σχολείων,
1ου ΔΣ Ωραιοκάστρου κ 4ου ΔΣ Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκης

Το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Ιανουαρίου 2024, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου Ευαγόρας Παλληκαρίδης, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και με ευρεία συμμετοχή εκπαιδευτικών και γονέων ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προστατεύοντας τα παιδιά μας από τις σύγχρονες απειλές του Διαδικτύου» με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Καμάρη, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Προϊστάμενο του Τμήματος Ασφάλειας Ηλεκτρονικών & Τηλεφωνικών Επικοινωνιών και Προστασίας Λογισμικού & Πνευματικών Δικαιωμάτων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
Ο κ. Καμάρης ανέλυσε με τρόπο απλό και παραστατικό τις συνθήκες υπό τις οποίες είναι δυνατό να εκτεθούν τα παιδιά σε κίνδυνο στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους στο Διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ πρότεινε τρόπους και συμπεριφορές που θα πρέπει να υιοθετούν οι ενήλικες, προκειμένου να προστατέψουν και θωρακίσουν τα παιδιά απέναντι σε πιθανές απειλές.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου Ευαγόρας Παλληκαρίδης σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.