Ωραιόκαστρο: Προτεραιότητα τα σκουπίδια και όχι η ασφάλεια των πολιτών -Επικίνδυνα ημιτελή έργα

Ωραιόκαστρο: Προτεραιότητα τα σκουπίδια και όχι η ασφάλεια των πολιτών –
Επικίνδυνα ημιτελή έργα

Και όταν λέμε τα σκουπίδια δεν εννοούμε τη συγκομιδή τους

Εννοούμε τα σοβαρά προβλήματα που άφησε πίσω της η τοποθέτηση βυθιζόμενων κάδων στον συνοικισμό Γαλήνη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη.

Στον χώρο περιμετρικά απο τους νέους κάδους έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες με πλακόστρωτο. Ο περιβάλλον χώρος όμως γύρω απο αυτούς είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο.

Φερτά υλικά, χώματα και σπασμένη ράμπα αναπήρων στην διάβαση “κοσμούν” την περιοχή.

Μια ράμπα που χρησιμοποιούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, μητέρες με παιδικά καροτσάκια και παιδιά καθώς το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται πλησίον του 2ου Δημοτικού σχολείου, στη διάβαση των φαναριών.

Οι κάτοικοι της περιοχής μας κατήγγειλαν αδιαφορία των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Ωραιοκάστρου. Επικοινώνησαν αρκετές φορές μαζί τους, Τεχνική Υπηρεσία και Αντιδημαρχία Καθημερινότητας αλλά ανταπόκριση δεν είδα εδώ και ένα μήνα!

Η επικινδυνότητα είναι μεγάλη, όπως αυτή καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο και στις φωτογραφίες.

Την ύστατη στιγμή… περιμένουμε να επισκευαστεί το σημείο πριν σημειωθεί κάποιο ατύχημα… Δικαιολογίες περι εργολάβων κτλ δεν χωρούν. Ο κάθε δήμος είναι υποχρεωμένος να ελέγχει όλες τις εργασίες όπου και αν προέρχονται!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.