Ωραιόκαστρο: Πρωτοπορεί το τοπικό συμβούλιο Δρυμού,δεν μένει με σταυρωμένα χέρια

Ωραιόκαστρο: Πρωτοπορεί το τοπικό συμβούλιο Δρυμού,δεν μένει με σταυρωμένα χέρια

Τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού μεταξύ άλλων δημιούργησαν δυσκολίες και στα συμβούλια. Τα προβλήματα όμως σε κάθε κοινότητα συνεχίζουν να υπάρχουν και να πολλαπλασιάζονται. Και πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς σε όσες κοινότητες έπαψαν να συνεδριάζουν.

Η τοπική κοινότητα Δρυμού δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και πρωτοτυπεί για τα δεδομένα του δήμου Ωραιοκάστρου. Συνεχίζει να συνεδριάζει και μάλιστα όχι  δια περιφοράς. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία πως όφελος του συμβουλίου αλλά και των πολιτών. Δίνεται η ευκαιρία να δουν και να ακούσουν ζωντανά τα συμβούλια.

Αναμένουμε το αντίστοιχο και απο τις υπόλοιπες κοινότητες και τους Δήμους.
Θα μπορούσε να εδραιωθεί το Live streaming και μετά τον κορονοϊό δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να ενημερώνονται και γιατί όχι; να συμμετέχουν και όλας. Γράφοντας στα σχόλια την δική τους άποψη,τα προβλήματα που ίδιοι διαπιστώνουν και να ενημερώνονται οι αρμόδιοι!

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Πατσαλάς δήλωσε:

Μπορεί να μένουμε όλοι σπίτι, εμείς δεν μένουμε όμως αδρανείς και δίνουμε τη μάχη αφενός με τα προβλήματα της καθημερινότητας αφετέρου με τα μεγαλύτερα τοπικά ζητήματα σε επίπεδο σχεδιασμού και διεκδίκησης.
Ωστόσο, όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε με την απουσία των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας. Για αυτό, με τις δυνατότητες που μας παρέχουν τα σύγχρονα μέσα, δίνουμε στους κατοίκους τη δυνατότητα παρακολούθησης-παρέμβασης στις εργασίες του Κοινοτικού μας Συμβουλίου μέσα από μια συμμετοχική ανοιχτή διαδικασία.

Δείτε το τελευταίο συμβούλιο:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.