Ωραιόκαστρο: Σε ακατάλληλο χώρο στεγάζεται υπηρεσία του δήμου – Αυτοψία επιτροπής

Ωραιόκαστρο: Σε ακατάλληλο χώρο στεγάζεται υπηρεσία του δήμου – Αυτοψία επιτροπής

Σε πρωτάκουστες διαπιστώσεις οδήγησε η δωρεά ιδιωτικού χώρου που πρόσφερε ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ματσουκατίδης για την στέγαση του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου, το οποίο λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του παραμένει άστεγο απο την διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου.

Έπειτα απο την δωρεά παραχώρησης που πρωτοκόλλησε ο κ. Ματσουκατίδη στον δήμο Ωραιοκάστρου στις 31/10/2022 συστάθηκε τριμελής επιτροπή, που απαρτίζεται απο τους :
1. Αραμπατζίδου Μαρία, Πρόεδρος Τ.Κ. Ωραιοκάστρου
2. Λειβαδιώτης Ιωάννης, ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός, Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου
3. Μπάτος Γεώργιος, ΔΕ Τεχνιτών-Ηλεκτροτεχνικών, Υπάλληλος του Δ. Ωραιοκάστρου
και προχώρησε σε αυτοψία του χώρου.

Το πόρισμα της αυτοψίας ανέφερε : Η επιτροπή διαπίστωσε την ακαταλληλότητα των κοινόχρηστων χώρων του ορόφου του εμπορικού κέντρου. Η κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων του ορόφου δύναται να χαρακτηριστεί ως ανεπαρκής για την ανάπτυξη δημοσίων διοικητικών δραστηριοτήτων.

Στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο στεγάζεται το τμήμα κοινωνικής πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου. Σύμφωνα με το παραπάνω πόρισμα η συγκεκριμένη υπηρεσία στεγάζεται σε ακατάλληλο χώρο με την άδεια της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου.

Έπειτα απο αυτήν την αποκάλυψη στο σημερινό τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου ειπώθηκε στο σώμα ότι θα γίνει καταγγελία και θα ζητηθεί έλεγχος όλων των δημοτικών κτιρίων ξεκινώντας απο τους παιδικούς σταθμούς.

Ο κ. Ματσουκατίδης δήλωσε στο oraiokastro24.gr τα παρακάτω:
Σήμερα παραβρέθηκα στην κοπή της βασιλόπιτας του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου όπου μετά ακολούθησε συμβούλιο με μοναδικό θέμα την παραχώρηση ακινήτου μου δωρεάν για την στέγαση της μεγαλύτερης κοινότητας του Δήμου.
Προς μεγάλη μου έκπληξη άκουσα την απόφαση κάποιας επιτροπής για την ακαταλληλότητα του κοινόχρηστου χώρου όπου βρίσκεται το γραφείο μου και πραγματικά με πρόσβαλε αφάνταστα η όλη διαδικασία εδώ και μήνες, και κατόπιν η πρόεδρος ζήτησε να γίνει, άκουσον – άκουσον, ψηφοφορία.
Φυσικά διέκοψα την διαδικασία και ενημέρωσα το συμβουλίου ότι αποσύρω την προσφορά μου γιατί τέτοιο εμπαιγμό και κοροϊδία δεν την ανέχομαι. Τα συμπεράσματα τα αφήνω στην κρίση των δημοτών καθώς στο ίδιο χώρο βρίσκεται εδώ και χρόνια η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.