Ωραιόκαστρο: Σε απελπισία οι πολίτες με τα αδέσποτα – Η φιλοζωική καταγγέλλει τον δήμο

Ωραιόκαστρο: Σε απελπισία οι πολίτες με τα αδέσποτα – Η φιλοζωική καταγγέλλει τον δήμο

Σε απελπιστική κατάσταση έχουν βρεθεί οι πολίτες του Ωραιοκάστρου απο την ανεξέλεγκτη κατάσταση μη διαχείρισης των αδέσποτων  απο τον δήμο Ωραιοκάστρου.
Διαρκώς ενημερώνουν για επίθεση απο αδέσποτα σκυλιά, για επιθετικές αγέλες αλλά καμία ανταπόκριση δεν βρίσκουν απο τους αρμόδιους.
Τελευταία καταγγελτική αναφορά στην φιλοζωική Ωραιοκάστρου στην οποία αναφέρουν ακόμη τον εν δυνάμει κίνδυνο για θανάτωση των ζώων.
Η φιλοζωική Ωραιοκάστρου καταγγέλλει, για πολλοστή φορά, τον δήμο Ωραιοκάστρου για απάθεια και αδιαφορία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της φιλοζωικής:

Επώνυμες καταγγελίες στάλθηκαν στον σύλλογό μας από δημότες για την απαράδεκτη αδιαφορία που δείχνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου για τα αδέσποτα.
Τελευταία ενημερωθήκαμε για ένα επιθετικό σκυλί που έχει κάνει πολλές επιθέσεις μέχρι σήμερα και κινδυνεύει να θανατωθεί για να βρεθεί λύση.
Μέχρι αυτό σκέφτηκαν κάτοικοι της περιοχής να κάνουν αφού ο Δήμος δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του.
Οι πολίτες μας ενημέρωσαν ότι επικοινώνησαν πολλές φορές με τον Δήμο και αυτός το μόνο που έκανε είναι να στείλει μια υπάλληλο να εντοπίσει το επιθετικό σκυλί, μια υπάλληλο που έχει δεχθεί επίθεση και αυτή στο παρελθόν και τα φοβάται. Ενημέρωσε ο κ. Λαζαρίδης ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα, ότι ψάχνει περισυλλογέα. Αυτά όλα δεν είναι η πρώτη φορά που έγιναν.
Εδώ και ένα χρόνο υπάρχει το πρόβλημα με το συγκεκριμένο σκυλί.
Εδώ και ένα χρόνο οι υπεύθυνοι δεν κάνουν τίποτα.
Εδώ και ένα χρόνο το σκυλί έχει επιτεθεί περισσότερες από δέκα φορές.
Η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου δεν είναι υπεύθυνη και δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου καταγγέλλει την απάθεια αυτή του Δήμου.
Αν αυτό το σκυλί θανατωθεί από κατοίκους που δεν βρίσκουν άλλη λύση τότε ηθικός αυτουργός θα είναι μόνο ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Και αυτήν την καταγγελία και όλες τις καταγγελίες που κάνει η Φιλοζωική για την απραξία του Δήμου ο δήμαρχος την ερμηνεύει με τρόπο που θέλει να παρουσιαστεί σαν αδικημένος και ότι μας έχει απέναντι του.
Ξεκαθαρίζουμε ότι καμία πολιτική θέση δεν έχει πάρει η Φιλοζωική όλα τα χρόνια της ύπαρξής της. Πάντα ήταν και θα ειναι δίπλα σε όλες τις διοικήσεις για να στηρίξει την φροντίδα των αδέσποτων. Πάντα όμως ήταν και θα είναι απέναντι σε όλες τις διάφορες συμπεριφορές.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.