Ωραιόκαστρο: Συγκέντρωση βοήθειας απο τον ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ για ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Ωραιόκαστρο: Συγκέντρωση βοήθειας απο τον ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ για ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Ο σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και φίλων «Ερωτόκριτος» βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Καλούμε λοιπον, όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συνεισφέρουν, όπως ο καθένας μπορεί και επιθυμεί, σε συλλογή ενδυμάτων, υποδημάτων, παιχνιδιών και τροφίμων.
Αναλυτικότερα, όλα τα παραπάνω θα συλλεχθούν:
1. Για βοήθεια προς τους άπορους της Ενορίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, για να συγκεντρωθούν φαγώσιμα αγαθά.
2. Για το σπίτι της ΑΡΣΙΣ, το οποίο φιλοξενεί παιδιά μέχρι 11 ετών, καθώς και έναν ξενώνα με παιδιά από 12-18 ετών, τα οποία έχουν ανάγκη από παιχνίδια, τρόφιμα και ρούχα, και
3. Για δύο τμήματα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Ψυχογηριατρικό τμήμα και τμήμα Επανένταξης, όπου άνθρωποι χωρίς συγγενείς ή παραμελημένοι από τους συγγενείς τους έχουν ανάγκη απο ρούχα (φόρμες, μπλούζες, ΟΧΙ πουκάμισα), εσώρουχα (σλιπάκια-μποξεράκια, κιλοτάκια και κάλτσες, ΟΧΙ καλσόν), καθώς και υποδήματα, συμπεριλαμβανομένου και ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.
Όλα τα παραπάνω να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση, ώστε να βοηθήσουμε στο μέγιστο δυνατό τους συνανθρώπους μας, στο πνεύμα της περιόδου νηστείας που διανύουμε.
Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου και στην αίθουσα διδασκαλίας χορού:
 Κυριακή 19/3, 16:45-21:30
Κυριακή 26/3, 16:45-21:30
Κυριακή 02/04, 16:45-21:30
Κυριακή 09/04, 16:45-21:30
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.