Ωραιόκαστρο: Συγνώμη ζητάει ο κηπουρός απο την Ελισάβετ που την κατασπάραξαν 3 σκυλιά

Ωραιόκαστρο: Συγνώμη ζητάει ο κηπουρός απο την Ελισάβετ που την κατασπάραξαν 3 σκυλιά

Την ώρα της φονικής επίθεσης που δέχθηκε η Ελισάβετ απο τρια σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να χάσεις τη ζωή της με φρικτό τρόπο, ένας κηπουρός βρισκόταν εκεί και την στις κηπουρικές εργασίες.

Έχοντας προβλήματα ακοής και ομιλίας ο Νίκος δεν αντιλήφθηκε την επίθεση που δέχθηκε η άτυχη γυναικά. Όταν είδε τι είχε συμβεί ήταν πλέον αργά και απο εκεί την στιγμή βρίσκεται σε σοκ.

Με όσο κουράγιο βρήκε κατάφερε να συντάξει σε λίγες σειρές τα συναισθήματα του, ζητώντας συγνώμη απο την Ελισάβετ και τα παιδιά της που δεν ακούει και αυτό ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο Νίκος είναι ένα πολύ αγαπητό άτομο στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου και η ενσυναίσθησή του αποτυπώνεται στην ανάρτησή του:

Ελισάβετ μου, σου ζητώ συγγνώμη που δεν ακούω και δεν μπόρεσα να σε σώσω. Ίσως αν άκουγα, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ζητώ συγγνώμη και στα παιδιά σου. Δεν περίμενα ότι η ζωή θα φέρει έτσι κάποια πράγματα. Εχω μείνει άφωνος και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το ότι έφυγες τόσο γρήγορα, τόσο νέα. Καλό παράδεισο. Θα μου λείψεις.

Ωραιόκαστρο :Αύριο το τελευταίο αντίο στην Ελισάβετ, την γυναίκα που κατασπάραξαν 3 σκυλιά

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.