Ωραιόκαστρο: Συμμορία ανηλίκων επιτίθεται με αυγά, παγάκια, πέτρες, κουκουνάρες

Ωραιόκαστρο: Συμμορία ανηλίκων επιτίθεται με αυγά, παγάκια, πέτρες, κουκουνάρες

Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης τον τελευταίο καιρό παρέα ανηλίκων έχει βρει μία πολύ κακή και επικίνδυνη “ενασχόληση”

Καραδοκούν έξω από σπίτια και πετάνε στα παράθυρα και στους τοίχους ωμά αυγά.
Μένοντας ανικανοποίητοι απο αυτή τους τη δράσης  πετάνε παγάκια πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες και φυσικά τρέπονται άμεσα σε φυγή.

Κρυμμένοι σε σκοτεινά σημεία αναμένουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τους πετάνε  κουκουνάρες και πέτρες.

Από το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου  έχουν συλληφθεί άτομα, όλα ανήλικα, για τις παραπάνω επιθέσεις τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς οι παθόντες δεν προχώρησαν σε μηνύσεις αιτιολογώντας το νεαρό της ηλικίας των δραστών.

Για την καταγραφή των πιο πρόσφατων επιθέσεων το τμήμα τάξης Ωραιοκάστρου έρευνα τα στοιχεία ταυτοποιήσεις των δραστών, αλλά αν το επόμενο βήμα δεν είναι η μήνυση τότε το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο, να αφεθούν ελεύθεροι και να συνεχίσουν τη δράση τους.

Η λύση του προβλήματος φυσικά δεν είναι ο εγκλεισμός και η σκληρή τιμωρία αυτών των παιδιών αλλά ο καθοριστικός ρόλος διαπαιδαγώγησης των γονιών. Τα παιδιά για να συμπεριφερθούν σωστά θα πρέπει να γνωρίζουν απο πολύ μικρή ηλικία τα όρια, να γνωρίζουν ακριβώς τι επιτρέπεται και τι όχι…

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.