Ωραιόκαστρο: Συμπλοκή και ΟΧΙ ληστεία το αιματηρό επεισόδιο – 10 προσαγωγές 2 συλλήψεις εως τώρα

Ωραιόκαστρο: Συμπλοκή και ΟΧΙ ληστεία το αιματηρό επεισόδιο – 10 προσαγωγές 2 συλλήψεις εως τώρα

Ανατροπή  έχουμε στην εξέλιξη της έρευνας για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης μεταξύ ανηλίκων.

Το oraiokastro24 από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί στενά την υπόθεση και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τα νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου φέρεται να σημειώθηκε συμπλοκή  μεταξύ περισσοτέρων από δεκαπέντε ατόμων, όλων ανηλίκων,  που κατέληξε σε χτυπήματα με μαχαίρι και τραυματίστηκαν σίγουρα δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, το ένα χειρουργήθηκε καθώς τα χτυπήματα ήταν βαθιά και πλησίασαν εως τον πνεύμονα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου που ασταμάτητα από χθες το βράδυ, με το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ερευνούν την υπόθεση, προχώρησαν σε 10 προσαγωγές εως τώρα  και 2 συλλήψεις.
Οι χθεσινές  καταθέσεις των εμπλεκόμενων ήταν ψευδείς για δήθεν επίθεση με κίνητρο την ληστεία, όπως και για το σημείο της επίθεσης. Ο δράστης που επιτέθηκε με το μαχαίρι ομολόγησε και υπέδειξε το σημείο που πέταξε το μαχαίρι. Αναφορά υπάρχει και για άλλους ελαφρά τραυματίες, έπειτα από σωματική επίθεση.

Οι προσαγωγές συνεχίζονται και ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

Αξίζει να υπογραμμιστεί και να λυθεί άμεσα η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού που υπάρχει στο Τμήμα Ασφάλειας Ωραιοκάστρου και να δώσουν συγχαρητήρια για τις ικανότητες των υπαρχόντων  αστυνομικών που με περίσσιο ζήλο ασχολούνται με όλες τις υποθέσεις.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.