Ωραιόκαστρο: Συνάντηση Ε.Σ.Ω. Δήμου και Αστυνομίας για τον αντικαπνιστικό νόμο

«Το Ωραιόκαστρο σβήνει το τσιγάρο»

 

Τι συζητήθηκε σε σύσκεψη που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

 

«Το Ωραιόκαστρο σβήνει το τσιγάρο» είναι το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, εν όψει της εφαρμογής του νέου αντικαπνιστικού νόμου, στο πλαίσιο σύσκεψης που συγκάλεσε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τη συμμετοχή του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, Αστυνόμου Α’  Παύλου Παπαδόπουλου, και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλη Ιακωβίδη.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου δήλωσε την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής να εφαρμοστεί καθολικά ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, επισημαίνοντας ότι η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος χωρίς καπνό συνιστά στοιχείο πολιτισμού.

Εκστρατεία ενημέρωσης

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπό τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου άμεσα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο σε όλες τις δημοτικές ενότητες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος πρόκειται να προχωρήσει στην ενημέρωση των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για το νέο πλαίσιο, ενώ δράσεις πληροφόρησης τόσο των καταστηματαρχών όσο και των πολιτών θα οργανωθούν και με τη συμμετοχή δήμου και αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ακόμη υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου Ωραιοκάστρου όπως και εκπρόσωποι της αστυνομίας και του ΕΣΩ, επισημάνθηκε ότι η εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας αποτελεί βούληση όλων των θεσμικών φορέων του Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.